Moderátor: Katest
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
A tady je místo pro věci, které byste půjčili za menší úplatek
Naposledy upravil
Ivendi dne 01. prosinec 2011, 20:56, celkově upraveno 1
-

Ivendi
- Klábosilka

-
- 375 příspěvků
- 25. srpen 2009
- Ta jižní Morava, to je tak krásná zem
Na tuhle avizovanou diskusi se už dlouho těším, díky.
Zakopáváme tady o jednu korbu Navettu ke kočárkům Peg Perego.
Je červená, za půjčení bych si představovala 100-200 Kč (dle dohody s případným zájemcem).
-

Wiwi
- Krafařka

-
- 650 příspěvků
- 13. září 2009
Nabízím kočárek pro dvojčata/sourozence Jané Twin Two. Pouze do Velikonoc, ale třeba někomu přijde vhod právě přes zimu, než se dítko řádně rozchodí. Osobní předání v Praze.
-

Aaala
- ZRNKA tým

-
- 903 příspěvků
- 06. leden 2009
- Praha
Prosim , nemel by nekdo na pujceni za uplatu kocarek , nejaky do terenu a dobre ovladatelny? predstavovala bych si X lander , ten uz jsme meli na prvni ditko a byl super , ale beru i jiny , celkem nutne bych potrebovala , ale neni moc penez, tak kdyby nahodou nekdo mel k dispozici , he he

-

Zuzka84
- Howgh

-
- 7721 příspěvků
- 21. září 2006
- české budějovice
-
Já bych mohla půčit Zappíka, ale to Ti asi nepomůže.
S.
Zuzka84 píše:Prosim , nemel by nekdo na pujceni za uplatu kocarek , nejaky do terenu a dobre ovladatelny? predstavovala bych si X lander , ten uz jsme meli na prvni ditko a byl super , ale beru i jiny , celkem nutne bych potrebovala , ale neni moc penez, tak kdyby nahodou nekdo mel k dispozici , he he

-

Cadovka
- Krafařka

-
- 719 příspěvků
- 21. září 2006
- Zlínský kraj
Zuzko, předpokládám, že už sháníš sporťák. Měla bych Jané slalom pro 2007, barva Ebory, po 2 dětech. je to 3kolka, ale v terénu se mi s ní jezdilo líp než se 4 kolkou. Kdyžtak písni SZ, poslala bych ti fotku (až ho vyperu po naší čuňačce

) nechala bych ho levně, nechci ho už mít doma...
-

Felinka
- Howgh

-
- 10300 příspěvků
- 13. září 2007
cadovka , tak zappika mame zrovna taky , ale potrebuju sportak a abych ho mohla ridit i jednou rukou (druhou vest mladsiho za ruku)
felinko , poslala jsem ti SZ , tak snad dorazi . diky
-

Zuzka84
- Howgh

-
- 7721 příspěvků
- 21. září 2006
- české budějovice
-
Nepůjčil by někdo z Plzně takové to vibrační lehátko?-malej má ale necelých 11kg,tak nevim jestli mají takovou nosnost.Chci vyzkoušet,jestli by to k něčemu bylo než ho koupím.Děkuji

-

Babátko
- Diskutérka

-
- 2206 příspěvků
- 12. listopad 2007
- Plzeň
-
Nepujcil by nekdo z Prahy a okoli od brezna 2013 kosik na miminko, na 2-3 mesice, popr. i starsi houpaci kocar, ktery by mi jen stal na balkone? Ten kocar i odkoupim, nemusi byt vyslovene pojizdny, ale musi houpat:)
-

Rutia
- Krafařka

-
- 907 příspěvků
- 14. červen 2007
-
Zuzka84 píše:Prosim , nemel by nekdo na pujceni za uplatu kocarek , nejaky do terenu a dobre ovladatelny? predstavovala bych si X lander , ten uz jsme meli na prvni ditko a byl super , ale beru i jiny , celkem nutne bych potrebovala , ale neni moc penez, tak kdyby nahodou nekdo mel k dispozici , he he

Zuzko, jednoho X-landera XA bych tady měla. Je po 2 dětech a už mi tady jen leží. Ale jak říkám, je po 2 dětech....a nepůjčuji, ale dám za poštovné

)
Marketa
-

Nonu
- Pískle
-
- 65 příspěvků
- 21. září 2006
-

Kami007
- Klábosilka

-
- 583 příspěvků
- 19. leden 2007
- Praha
Brý den, nebyl by k půjčení elastický šátek na nošení na cca 3-4 měsíce? Mám pevný a ráda bych na čerstvý mimino zkusila elastickej. Díky
-

Mirabilis
- Kecka

-
- 1805 příspěvků
- 12. březen 2010
já mohu půjčit takový ten obyčejný elastický šátek českého výrobce, už nevím jakého, vínový, po dvou dětech. Kdyžtak napiš SZ:-)
-

Wiwi
- Krafařka

-
- 650 příspěvků
- 13. září 2009
Nabízím:
- Baby vak od Pecha, plus (čeveno/oranžový) - už ho nepoužívám, půjčím na dlouho
- Kolo s balančními kolečky a tlačnou tyčí, asi 10, "furtšlap" = využití jako tříkolka, suprově se na něm naučí šlapat - půjčím tak do léta 2015
- Tak za měsíc "košík" na mimčo - postýlka na kolečkách bezvedná než se děti začnou zvedat na kolínka a starší sourozenci na mimi pěkně vidí, ale nesáhnou

Mělo to patřit spíš do Půjčovny BC, ale tu diskuzy jsem zrovna neviděl

-
Alík
- Žvatlalka

-
- 194 příspěvků
- 27. leden 2007
- České Budějovice
Alíku, píšu Ti SZ

-

Marcella
- Treperenda