Stránka 1/
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Ne, nejedná se o další z alternativních způsobů porodu

. Sháním někoho, kdo by byl ochotný zapůjčit porodní bednu pro velké plemeno psa v období cca březen - červen. Ideálně Zlínský kraj.
-

Kobylkalucni
- Krafařka

-
- 852 příspěvků
- 30. říjen 2008
Dostala jsi mě!
Mrzí mě, že s pejsky nepomůžu... L.
-

Lora
- Klevetnice

-
- 3587 příspěvků
- 07. únor 2007
- Praha
pokud se nikdo neozve, jedna se nám válí na půdě (a o příštím víkendu by existovala možnost transportu do Starého Města)
-

Ame
- Howgh

-
- 6663 příspěvků
- 07. listopad 2006
-
něco mám, je z lamina, momentálně rozložená na půdě. Dno nemá, tam jsem dávala starý koberec, podložky, hadry...
Klidně půjčím, ale východní čechy - Chrudimsko

-

Radunka
- Diskutérka

-
- 2776 příspěvků
- 21. září 2006
- Chrudimsko
-
Já tedy nemám bednu na půjčení, jen jsem chtěla napsat, že se nám u naší jezevčice místo porodní bedny osvědčil malý dětský nafukovací bazének (vyčetli jsme někde na internetu).
-

Zelenoocka
- Žvatlalka

-
- 255 příspěvků
- 19. prosinec 2011
- Plzeňsko
U malého psa může být bazének fajn, ale já mám hovawarta = bestie cca 65 cm v kohoutku, to bych ji musela koupit asi plavecký ;)
Ame, děkuju za nabídku, uvidím jestli se nenajde ještě někdo blíž a kdyžtak tě kontaktuju.
Radunko, tak hezkou bednu jsem snad ještě neviděla, opravvdu se mi moc líbí

-

Kobylkalucni
- Krafařka

-
- 852 příspěvků
- 30. říjen 2008
Kobylko, to byly zbytky z něčí kuchyně z dílny ;)
-

Radunka
- Diskutérka

-
- 2776 příspěvků
- 21. září 2006
- Chrudimsko
-
Stránka 1/