Stránka 1/
Moderátoři: Trixl, Mirabilis
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Ženy, kabelka mi asi brzy urve rameno,tak jsem začala uvažovat o batohu. Ovšem nechci žádný ani vzdáleně připomínající cokoli outdooroveho, mam predstavu o pěkném, elegantnim, s funkcnimi kapsami, se kterým nebudu vypadat jak ztracená turistka, a zaroven bude i prijemny na noseni, tedy s funkcnimi popruhy, co mi neuriznou ruce od trupu po navsteve samoobsluhy například. Nějaké tipy?
Díky Karol
-

Karoli
- V osobním kontaktu nepříjemná :-)
-
- 2107 příspěvků
- 21. září 2006
a cena?
Co třeba Playbag? Já si koupila moc pohodlný batoh značky Be able to, barevně přesně pro mě, byl dokonalý. Bohužel se začal strašně rychle ničit. Takže ten doporučit nemůžu. Ale Playbagy má dost lidí kolem a jsou spokojení.
-

Rezule
- Žvatlalka

-
- 199 příspěvků
- 08. duben 2012
-

Magrata
- Kecka

-
- 1923 příspěvků
- 21. září 2006
Playbag vypadá super a vyhovoval by,ale ta cena?
Darabags mě v tomto ohledu nijak neoslnila

-

Karoli
-
- 2107 příspěvků
- 21. září 2006
Karoli, čau,
tuhle otázku jsem řešila několik let a několik let hledala batoh, který bude podle mých představ. Vždy jsem si kupovala komprosil. X let jsem kupovala různé městské batohy, které nebyly podle mého názoru žádná láce (stály mezi 2 - 3 tisíci) a do roku a půl každodenního užívání byly tak zralé na popelnici. Fakt katastrofa, nic to nevydrží, šíleně se to všechno "vojede":).
Tento rok jsem dospěla k názoru, že chci batoh kožený, který si nechám ušít podle svých představ. No, na cenu se mě raději ani neptej, ale já jsem mega, mega nadšená! A nejen já! Normoš mě zastavovali cizí lidi na ulici a vyptávali a se a chválili. Mám ho od června, ted konečně začíná být krapátek zanošený.
To je jen můj námět na úvahu.

-

Rosnička
- Drbna

-
- 4928 příspěvků
- 02. prosinec 2010
- Praha Radotín
Rosničko, to mě zajímá, kůži miluju! Nemůžeš poslat foto a cenu, pls? Třeba i do SZ nebo na mail
kajynka@centrum.cz.
Moc díky! Karol
-

Karoli
-
- 2107 příspěvků
- 21. září 2006
Stránka 1/