vše o zaměstnání i jiné činnosti
Moderátor: Katest
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Missorka píše:NABÍDKY MODŘE
POPTÁVKY ZELENĚ
Nabídka smazána - místo obsazeno (ale pokud byste hledali něco v IT v Brně, ozvěte se, je furt něco)
Upraveno + přihozeny instrukce stran barev od Missorky
Naposledy upravil
Jana dne 04. duben 2011, 20:16, celkově upraveno 3
-

Jana
- Klevetnice

-
- 3558 příspěvků
- 06. únor 2008
- Brno
Ahoj...
nabízím mého manžela:-)
chcete ho??
Ale jen na hodinu,dvě, den:-) jakožto HODINOVÉHO MANŽELA:-)
děkuji,Maryje
Naposledy upravil
Maryjenka dne 20. červenec 2011, 22:12, celkově upraveno 3
-

Maryjenka
- Krafařka

-
- 733 příspěvků
- 02. únor 2011
- pod tím naším Řípem
juj, tak to se taky přidám - hledám práci pro sebe. Jakoukoliv administrativu, asistentku atd. Jsem bývalá účetní, ale bohužel ten vlak mi už tak nějak ujel. Nejlépe Pardubice
-

Mišela
- Žvatlalka

-
- 265 příspěvků
- 20. září 2006
Mišela píše:juj, tak to se taky přidám - hledám práci pro sebe. Jakoukoliv administrativu, asistentku atd. Jsem bývalá účetní, ale bohužel ten vlak mi už tak nějak ujel. Nejlépe Pardubice
Mišelo, šéf mi minulý týden nabízel práci. Firmu má nový vlastník, takže zřejmě tam probíhají nějaké změny. Možná by stálo za to poslat tam životopis, případně zavolat a rovnou se přijít "zeptat". Firma je v Pardubicích, je to velkoobchod, kontakt můžu poslat SZ.
-

Radunka
- Diskutérka

-
- 2651 příspěvků
- 21. září 2006
- Chrudimsko
-
Chci práci, chci práci, chci práci - jenže jsem ze Dvora Králové, to je trochu z ruky.
Jestli oficiálně, tak si taky přihřeju polívčičku. A jelikož i personální agentury si účtují peníze, tak slibuji, že až tu práci seženu, pošlu desátek na Zrnka.
Je mi celkem jedno, co budu dělat - administrativa, prodavačka, uklízečka, pomocnice v domácnosti, hlídání dětí, žehlení.
Mám řidičák, umím pracovat s pc, psát na stroji, angličtina, naučit se cokoliv taky není problém.
Naposledy upravil
Vipera dne 09. březen 2011, 14:30, celkově upraveno 1
-

Vipera
- Krafařka

-
- 805 příspěvků
- 11. březen 2009
ahoj Radunko, to budeš moc hodná.písni mi prosím SZ.
-

Mišela
- Žvatlalka

-
- 265 příspěvků
- 20. září 2006
btw - missorko, co tu udělat nějakou "burzu práce"????
-

Maryjenka
- Krafařka

-
- 733 příspěvků
- 02. únor 2011
- pod tím naším Řípem
holky, sem dneska nějak uplně vyřízená a tahle diskuze mě uplně dojala. Hromadný nákupy, hlídání dětí, burza práce atd atd atd atd....
BC je prostě skvělý!
děkuju.
-

Nenicka
- Kecka

-
- 1735 příspěvků
- 06. říjen 2006
- za hory za doly...
Missorka píše:Maryjenka píše:btw - missorko, co tu udělat nějakou "burzu práce"????
No můžu začít tím, že přejmenuju tuto diskusi

jůůů...

Naposledy upravil
Maryjenka dne 31. březen 2011, 09:50, celkově upraveno 1
-

Maryjenka
- Krafařka

-
- 733 příspěvků
- 02. únor 2011
- pod tím naším Řípem
Mišela píše:juj, tak to se taky přidám - hledám práci pro sebe. Jakoukoliv administrativu, asistentku atd. Jsem bývalá účetní, ale bohužel ten vlak mi už tak nějak ujel. Nejlépe Pardubice
taky hledám a naprosto stejně (účtařina mi krapet ujela, ale myslim, že neni takovej problém se vpravit zpátky
)
Nejlépe jihovýchodní část Prahy a přilehlé okolí, ale v rozumných mezích se dá domluvit:)
-
Gábinka
- BC katalog (moderátor)
-
- 16437 příspěvků
- 21. září 2006
Maryjenka píše:Missorka píše:Maryjenka píše:btw - missorko, co tu udělat nějakou "burzu práce"????
No můžu začít tím, že přejmenuju tuto diskusi

jůůů...

ale třeba sem myslela jakože nový "odvětví":-)
jako jsou roky narození, města, tak "práce"...klidně budu moderovat:-)
To je fajn nápad, to budu nakukovat a občas využívat (hm, i hlídání by se hodilo).
A manžela od Maryjenky můžu jako pracovníka rozhodně doporučit, naprostá spokojenost s jeho prací.
-

Bren
- Klevetnice

-
- 3336 příspěvků
- 28. únor 2007
Jééé,děkujeme, Bren - to moc potěší!:-)
-

Maryjenka
- Krafařka

-
- 733 příspěvků
- 02. únor 2011
- pod tím naším Řípem
jééé, to je bezva nápad.
Také sháním práci pro sebe, takže .... jsem učitelka II.stupně ZŠ, od září bych ráda někde v Brně začala pracovat. Kdybych se někomu hodila do kolektivu, tak v SZ připíšu více info.
Učím ráda, mám to jako koníček ne jen zaměstnání. (třeba mi tahle poznámka bude přičtena k dobru) 
-

Monika
- Krafařka

-
- 839 příspěvků
- 12. říjen 2006
- Brno
akutne shanime kreslice pro stavbu srubu (prace s kruzitkem na opracovani kulatiny...nekoho, kdo vi, o co jde, takze ho budeme moct nechat na stavbe samotneho...nabizime slusne placenou praci (idealne na ZL, ale domluvime), v pripade potreby ubytovani, bonusy (fitko, bazen, masaze)....
-

Zuziky
- Klevetnice

-
- 3047 příspěvků
- 21. září 2006
- severní Morava