Ahoj,
já u druhého dítětě měla taky přirostlou placentu, rodila jsem plánovaným CS (důvodem byl předchozí CS 20 měsíců předtím a dítě přes 4 kg), a i když to bylo císařem, tak měli dost co dělat, aby to ustáli. Masivní krvácení, ztratila jsem skoro 2 litry krve, okamžitě se mi udělalo hrozně zle (měla jsem epi, pak mi teda něco ještě přidali, takže druhou půlku mám v mlze, ale moc dobře si pamatuju ty momenty, jak řinčely nástroje, přibíhali další doktoři, všichni křičeli různé povely, manžela vystrčili ven... ) dostala jsem plasmu a několik transfuzí. Celé šestinedělí mi bylo zle a hrabala jsem z toho 2 roky, měla jsem pak problémy s imunitou a v podstatě mám furt... Bylo to u Apolináře 2009, nechybělo málo a museli vzít dělohu. Nakonec to dle slov doktorů "nějak" zašili, zastavili a čekali co bude. Naštěstí to dobře dopadlo, ale už na sále mi řekli ať na další dítě zapomenu, a moje gyndařka (v podstatě se dá říct že je to kamarádka) mi to taky důrazně nedoporučila. Prý riziko opakování je veliké.
Takže nechci strašit, ale trvala bych na to, aby tě hlídali a trvala bych na císaři, tam se dá případně víc udělat. Držím palce!