Cokoliv se týká dětí a nelze zařadit výše
Moderátoři: Trixl, Mirabilis
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Ahoj holky,
moc Vás zdravím a prosím někoho, kdo má zkušenost s velkým autem. Chtěla bych si na dovolenou půjčit auto pro 7 lidí, konkrétně se nabízí Opel Zafira. Ale nikdy jsem to neviděla na živo... nevíte jestli za těma zadníma sedačkama zbyde ještě dost místa na zavazadla? Kolik se tam toho může vejít? Potřebujeme minimálně 2 velké cestovní tašky

-

Nikiviki
- Diskutérka

-
- 2417 příspěvků
- 08. březen 2008
-
Do zafiry bys 2 velké tašky nacpala jedině místo 1 sedadla. V sedmi lidech je to tak na batůžek.
-

Pajis
- Klevetnice

-
- 3893 příspěvků
- 10. květen 2009
- Plzeň
Zalezi, jestli je to plnohodnotne sedmimistne auto, nebo je to ten typ se sadackama v kufru. Mam zkusenost se sedmimistnou toyotou verso, tam jsou sedacky prave v kufru a bagaz tam nedas, max. mensi batoh. Takze ac je to super auto, tak na vic dni pro 7 lidi to moc neni, protoze by museli jet bez zavazadel. Ale mozna jsem mimo, treba je ten opel vetsi.
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
-

Kacerice
- Žvatlalka

-
- 263 příspěvků
- 09. říjen 2008
Máme Ford galaxy a za třetí řadu sedaček se vejde sporťák plus další mensi tašky. Když využijeme všech sedm míst, dáváme bagaz pod nohy a nebo do rakve, což je nejbezpečnější.
-

Le_chat_noir
- Howgh

-
- 8280 příspěvků
- 13. únor 2008
- Divnozem
Za ty sedacky soupnes leda golfky. Kamaradi s peti detma vozi permanentne box na strese, ani nakup se do auta nevejde...nebo detem pod nohy neco mensiho...
-

Santhe
- Guma a neuvařitelná slepice :-)
-
- 8196 příspěvků
- 24. únor 2008
- praha - východ
Do Zafiry ze třetí řadu dáš prd, chce to větší auto Galaxy nebo Espace. Máme S-maxe, velikostně je to podobný a pokud bych tam dala třetí řadu sedadel můžu si vzít tak kabelku...
-

Pájík
- Klevetnice

-
- 3763 příspěvků
- 20. září 2008
Tak tak, poohlídla bych se po plnohodnotném sedmimístném autě. My máme Sharana a tam je i po složení těch dvou zadních sedaček furt dost místa na bagáž. Namátkou Sharan, Galaxy, Espace, Alhambra, možná jsem ještě na něco zapomněla
-

Kittylittle
- Howgh

-
- 5214 příspěvků
- 16. červenec 2008
- Velké Přílepy
-
OPel Zafira určitě ne - jedině do rakve, nebo do vozíku.
7 plus bagáž, kterou jsi popsala, se z těch MPV vejde do - Ford Galaxy, VW Sharan, VW Caddy Maxi, Seat Alhambra
-

E-liska
- Drbna

-
- 4588 příspěvků
- 16. únor 2009
- Discworld
Do Zafiry nedáš skoro nic. Mám Fiat Ulysse a tam se toho vejde i se 7 sedačkami slušně.
Šla bych do nečeho jiného. Sharan, Galaxy, Alhambra od jednoho koncernu, nebo Ulysse, Phaedra, Peugeot 807, Citroen C8.
-

Cherry
- Guma a neuvařitelná slepice :-)
-
- 6299 příspěvků
- 24. září 2006
- Pařezová chaloupka
-
Jj, Zafira je právě přesně to auto, kde se zadní sedačky skládají, nejsou napevno - takže baťůžek to né, to mi tedy nestačí :-D. Díky moc za tipy, budu hledat něco pořádnýho

-

Nikiviki
- Diskutérka

-
- 2417 příspěvků
- 08. březen 2008
-
Grand Espace, my ale máme starou trojkovou řadu, ten je asi největší. A nechci se ho vzdát a nechci, muž chce koupit příští rok novou sedmimístnou "dáčku", ale já nechci!
Vloni na dovolenou jsme měli půjčený Citroen C4 grand picasso technospace rok 2014, do Chorvatska na 10 dní, vešlo se nás tam šest s komplet věcmi bez rakve
edit, jinak jsem četla ".... a bandáž" a nechápala

Naposledy upravil
Helča dne 24. duben 2016, 21:36, celkově upraveno 1
-
Helča
- Klevetnice

-
- 3910 příspěvků
- 24. září 2006
Máme sharana a ani s ním bych v sedmi lidech na dovolenou nejela.. za zadní sedačky se nám nevejde ani sporťák a velkej kufr z ikea taky ne

-

Mirabilis
- Kecka

-
- 1799 příspěvků
- 12. březen 2010
Jen doplním, že spousta místa za sedačkami je i v Mercedesu Vito (příp. novější Viano), dám tam i nesložený hluboký kočárek, takže bagáž určitě. Pokud je tam sedaček jen 7 a ne 8, tak je i velmi pohodlný prostor v autě pro pohyb ze zadní řady ven.
-

Caresse
- Pískle
-
- 29 příspěvků
- 30. leden 2015
Super, moc jste pomohly, děkuju!
-

Nikiviki
- Diskutérka

-
- 2417 příspěvků
- 08. březen 2008
-
Měli jsme Renault Espace - super, pak VW Multivan - náš miláček, auto na všechny účely -dovolená, sport, bečky s kvacem, dřevo...

, teď pár let VW Sharan - sice menší, než Multivan, ale v pohodě. Na dovolenou i tak jezdíme s rakví na střeše.... K.
-
Inkognito
-