diskuse starší 5ti let včetně přehledových
Moderátoři: Trixl, Sykorka, Zuzajda, Klaris
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Nejsem Sarah, ale Danovi dámám občas čtvercovky a na jedno přebalení mám dvě poskládané na šestinu ve vlněných kalhotkách na patentky. Nic dalšího nepřidávám.... oblíbené balení když jedem někam na dýl a peru tam, protože čtvercovky jsou hned suchý
-

Ivca79
- Kavárenská povalečka :-)
-
- 21487 příspěvků
- 05. prosinec 2006
Tak já se taky přidám se svou troškou do mlýna

...Nedám dopustit na Kikko bambusové čtverce - ano změní praním tvar, ale ta jejich savost je úžasná. Malá má 14měsíců a dávám jí jen jednu čtvercovku do svrchňáčků na rovno - saje výborně - mimochodem tyto čtvercovky jsou super i jako osuška pro malá miminka.
Jinak mám čtverce ještě po mě a bráchovi

, takže to je kvalitka. Kikko Lux taky dobré - ale opravdu jen Lux, ty klasické mi přijdou nic moc - ty jsem používala na novosklad 70x70cm - no a Libštáty si také hodně holky chválí - osobně ale nemám na prcce u mimča odzkoušené
Jo a ocet liju i do bambusovek a zatím jsem teda nezaznamenala že by je to ničilo - otázka je, zda ten jeden velký panák do posledního máchání vůbec zaregistrují

-

Zelazuzu
- Pískle
-
- 7 příspěvků
- 23. květen 2011
Já vím, ty bambusáky doporučeje snad každý,
ale ta cena..., zatím jsem se neodhodlala je koupit..

-

Lenczii
- Pískle
-
- 10 příspěvků
- 15. květen 2011
Lenczii píše:Já vím, ty bambusáky doporučeje snad každý,
ale ta cena..., zatím jsem se neodhodlala je koupit..

Tak zkus jedno balení a uvidíš...Zas taková pálka to není - oproti třeba kalhotkovým

a pokud chceš používat jen čtverce, tak už tak ušetříš hafo peněz

...Toť moje častá výmluva před sama sebou, když se mi líbí nějaká nová plenka

- přece jen jednorázovkující maminy těch peněz vyhodí do luftu

a mě plenečka vydrží dlouho...to si musíš říct a pak se nakupuje jedna radost

..
-

Zelazuzu
- Pískle
-
- 7 příspěvků
- 23. květen 2011