Příspěvků: 6 ( stránek)
Stránka 1/
blivajzky i mňamky pro dítka do cca tří let, rozlišujte podle věku.
Moderátoři: Trixl, Vanovam, Hope, Littlemouse, Sarah3
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Ženy, nemáte prosím recept na koláč nebo něco na ten způsob vhodný pro skoro roční mimino, kde lze cukr nahradit ovocným pyré? Máme přesladké mirabelkové pyré, tak jí to nechci dávat jen tak samotné a chtěla bych upéct něco, co si může sama ukusovat.
-

Bintijua
- Žvatlalka

-
- 222 příspěvků
- 29. květen 2010
ja davam jakakoliv pyre na klasicky hrabencin kolac
-

Trirea
- Howgh

-
- 7574 příspěvků
- 28. září 2007
Já bych uvařila jáhly a zamíchala to pyré do nich, u nás to mívalo úspěch. Nebo na palačinku. Nebo třeba do obyčejného perníku by to možná šlo...
M.
-

Miruš
- Klábosilka

-
- 372 příspěvků
- 28. duben 2007
- JM
Možná podle nějakého receptu s obilným sirupem? Myšleno místo toho sirupu ;)
Naposledy upravil
Třebule dne 06. září 2013, 20:35, celkově upraveno 1
-

Třebule
- Klábosilka

-
- 451 příspěvků
- 20. březen 2009
Já chápu zakladatelčin dotaz tak, že hledá recept, kde by se přidáva ovocné pyré přímo do těsta...google mi našel tohle
http://www.ceskahospodynka.cz/recept.jsp?id=1401
Nezkoušela jsem, ale vypadá to dobře.
Někdy přidávám jablečné pyré do těsta na hrnkovou bábovku, cca jeden hrnek ovocného pyré na bábovku z poměru-2hrnky polohrubé+3/4 hrnku cukru+1/3 hrnku oleje+2/3 hrnku mléka+prdopeč), přidávám skořici nebo koření do perníku....vyjde z toho vlhčí voňavá bábovka.
-

Salsa
- Krafařka

-
- 835 příspěvků
- 09. únor 2009
Ano, Salsa to pochopila tak, jak jsem myslela
Právě se bojím u nějakého klasického receptu vynechat cukr, že to udělá neplechu v konzistenci a kdoví, co z toho pak vzejde, tak proto hledám něco úplně bez cukru.
Třebule, s těmi sirupy je to dobrý nápad, to zkusím! A zkusila jsem jáhly vařené v tom pyré a taky dobrý

-

Bintijua
- Žvatlalka

-
- 222 příspěvků
- 29. květen 2010
Příspěvků: 6 ( stránek)
Stránka 1/
Kdo je online
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků