ADV TOP
ADV LEFT

Diny polévka - žrádelníčky

recepty zdravé výživy, kosmetické, zdravotně specifické pro malé i velké

Moderátoři: Trixl, Hope, Littlemouse, Sarah3, Vanovam

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Marketakra » pondělí 05. březen 2012, 14:33
za žrádelníčků strana 17 autor Diny

Když vím, že sním 400 ml z 1600 vývaru, podělím čtyřmi. Vážím vše v syrovém stavu. Na vývaru jsou uvedené hodnoty (když ho dělám ne z masa, ale z bujonu). Když dělám velký hrnec, použiju bujonu dva a samozřejmě započítám.

Natur bujón hovězí - suchý stav 83 5g 0.4 1.5 1.3
Těstoviny průměr syrové 507 35g 4.2 0.7 24.2
Celer na nudličky 14 20g 0.2 0 0.6
Mrkev 57 30g 0.3 0 3

Celkem 661 5.1 2.2 29.1

Těstoviny jsem použila cereální a je jich tam dost, kdybych je nedala, je hned kJ mnohem míň - ale proč bych je nedávala

Zelenina se také mění, včera byl i porek atd... tohle je jen příklad.
Uživatelský avatar
Marketakra
Kecka
Kecka
 
1724 příspěvků
21. září 2008

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy