ADV TOP
ADV LEFT

"tady se ví vše"

Shromaždiště diskusí, které budou smazány, pokud do nich více jak měsíc nikdo nebude přispívat
Příspěvků: 613 • Stránka 18 z 411 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Fazole » pátek 10. březen 2017, 15:40

Koupit nebo upéct košíčky, děti ušlehají smetanu a nakrájejí ovoce - dezert. 8-)
Uživatelský avatar
Fazole
Kecka
Kecka
 
Příspěvky: 1688
Registrován: 01. listopad 2006

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Karoli » pátek 10. březen 2017, 16:05

Dort zakysanek?
Uživatelský avatar
Karoli
V osobním kontaktu nepříjemná :-)
 
Příspěvky: 2616
Registrován: 21. září 2006

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Zuza77 » pátek 10. březen 2017, 18:21

Jogurt 10% (mam vyzkouseny z lidlu) hrstka mrazeneho ovoce, piskoty, mouckovy cukr.
Moje pomery: smicham 2 jogurty, 2 lzicky cukru, plnim do obycejnych sklenicek na piti- vrstva jogurtu, zapicham piskotu, co se jen vejde, posypu trochou ovoce (nejradeji rozdrobene maliny), vrstvy opakuju, koncim jogurtem s troskou odtate stavy z ovce na ozdobu. Z teto davky vyjde do trech sklenicek á 200ml.

Jinak Slunce nadsene loupe cibuli :-). Kdyz neodkrojim spodek a vrsek, tak to nepali a trpelive prstickem oloupe klidne dve cibule za sebou :-)

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar
Zuza77
Howgh
Howgh
 
Příspěvky: 13106
Registrován: 29. listopad 2009

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Claudia » pátek 10. březen 2017, 19:11

Jůů, ožila velmi důležitá diskuze !!
Já řeším také dva problémky, které se přesně sem hodí:
radši nebudu psát dopředu svůj názor

tedy šíleně důlěžité dotazy

1) Alobal má dvě skoro stejné, přesto jiné strany. Kterou stranou kam se dává co a proč

2) pečící papír má dvě skoro stejné, přesto odlišné strany. Kterou stranou kam a proč se dává co-která strana ??

děkuji za odpovědi, opravdu ty studpidní dotazy nemyslím v žertu :hura: :hura: 8-) :palma: :palma: :palma:
Uživatelský avatar
Claudia
Diskutérka
Diskutérka
 
Příspěvky: 2421
Registrován: 21. září 2006

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Helča » pátek 10. březen 2017, 19:20

já mám teď doma pečicí papír z Lidlu, jsou to nakrájené díly přesně na velikost plechu a nepřijde mi, že by měly rozdílné strany. Takže doporučení, kupuj ten :mrgreen:
Alobal taky nevím, a když to někdo rozluští, budu chytřejší :D
Uživatelský avatar
Helča
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 4210
Registrován: 24. září 2006
Bydliště: Slovácko

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Helča » pátek 10. březen 2017, 19:24

Missorka píše:Vůbec nevím, jestli můžu napsat, že jsem si nikdy nepovšimla dvou stran pečicího papíru...

ty "tmavší" (z Lidlu je bílý) je mají rozdílné, ale nikdy jsem to neřešila, asi dávám intuitivně tu lesklou na stranu plechu, dolů
Alobal vlastně nepoužívám....
Uživatelský avatar
Helča
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 4210
Registrován: 24. září 2006
Bydliště: Slovácko

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Linka » pátek 10. březen 2017, 19:25

Lesklá strana alobalu teplo odráží.

Matná strana alobalu teplo propouští.

Tedy chci li urychlit vaření, dám lesklou stranu dolů, chci li uchránit jídlo před spálením, dám nahoru lesklou stranu.

Pečící papír neřeším
Uživatelský avatar
Linka
Howgh
Howgh
 
Příspěvky: 7580
Registrován: 21. září 2006
Bydliště: MB

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Helča » pátek 10. březen 2017, 19:36

Missorka píše:
Helča píše:
Missorka píše:Vůbec nevím, jestli můžu napsat, že jsem si nikdy nepovšimla dvou stran pečicího papíru...

ty "tmavší" (z Lidlu je bílý) je mají rozdílné, ale nikdy jsem to neřešila, asi dávám intuitivně tu lesklou na stranu plechu, dolů
Alobal vlastně nepoužívám....


Taky tě tak štve, že Lidl začla dělat ten pečicí papír natrhanej? :-)

No první jsem z toho byla zpruzena, ale naštěstí mi ro sedí na plech. Na ten větší. Na jiné je mimo :roll:
Uživatelský avatar
Helča
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 4210
Registrován: 24. září 2006
Bydliště: Slovácko

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Zababa » pátek 10. březen 2017, 19:42

A nevíte někdo, zda je natrhaný stejně jako ten z DMka? DMkový mi sedí skvěle, ale nemám ho úplně při ruce, tak že bych kdyžtak uměla nahradit.

Nesnáším porcování papíru. :)
Uživatelský avatar
Zababa
Pískle
 
Příspěvky: 79
Registrován: 03. únor 2016

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Helča » pátek 10. březen 2017, 20:07

Zababa píše:A nevíte někdo, zda je natrhaný stejně jako ten z DMka? DMkový mi sedí skvěle, ale nemám ho úplně při ruce, tak že bych kdyžtak uměla nahradit.

Nesnáším porcování papíru. :)

perfekcionista ti ho změřil :D ,42,5x38cm :)
Uživatelský avatar
Helča
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 4210
Registrován: 24. září 2006
Bydliště: Slovácko

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Xsamotar » pátek 10. březen 2017, 21:18

Missorka píše:
Helča píše:
Missorka píše:Vůbec nevím, jestli můžu napsat, že jsem si nikdy nepovšimla dvou stran pečicího papíru...

ty "tmavší" (z Lidlu je bílý) je mají rozdílné, ale nikdy jsem to neřešila, asi dávám intuitivně tu lesklou na stranu plechu, dolů
Alobal vlastně nepoužívám....


Taky tě tak štve, že Lidl začla dělat ten pečicí papír natrhanej? :-)

No je fakt, že na překreslování střihů se mi to úplně nehodí.

K dotazu - nikdy jsem si nevšimla, že má alobal dvě strany. U pečícího papíru to neřeším.
Uživatelský avatar
Xsamotar
Kavárenská povalečka :-)
 
Příspěvky: 22707
Registrován: 30. září 2008
Bydliště: Mladá Boleslav

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Barci » pátek 10. březen 2017, 21:28

Díky za typy na svatební dary, jdu dokonce za svědka, tak ten strom udělám a asi ty peníze, tak tak koukám, dnes je to asi nejlepší.

Nikdy jsem i nevšimla, že má alobal 2 různé strany, al téměř ho nepoužívám. za to na pečícím papíru jsem provedla pokus, jednou tak a podruhé tak a nepoznala jsem rozdíl.
M. 2008, A. 2011
Uživatelský avatar
Barci
Klevetnice
Klevetnice
 
Příspěvky: 3112
Registrován: 19. listopad 2008

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Zababa » pátek 10. březen 2017, 21:38

No vida, DM uvádí 38x42, díky. :)
Uživatelský avatar
Zababa
Pískle
 
Příspěvky: 79
Registrován: 03. únor 2016

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Pajis » pátek 10. březen 2017, 22:33

Kuchyně je zábava - vykrajovat z chleba jednohubky - případně naopak na chleba vykrajovat ozdoby z plátkového sýru, šunky,...
Uživatelský avatar
Pajis
Klevetnice
Klevetnice
 
Příspěvky: 3447
Registrován: 10. květen 2009
Bydliště: Plzeň

Re: "tady se ví vše"

Příspěvekod Claudia » sobota 11. březen 2017, 12:12

děkuji všem za poznatky k pečícímu papíru a alobalu !!!
Uživatelský avatar
Claudia
Diskutérka
Diskutérka
 
Příspěvky: 2421
Registrován: 21. září 2006

PředchozíDalší

Příspěvků: 613 • Stránka 18 z 411 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 41

Zpět na Diskuse určené ke smazání - pokud nerozhodnete jinak

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Yahoo [Bot] a 4 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy