ADV TOP
ADV LEFT

VINNÁ KLOBÁSA NA BRUSINKÁCH (FOTO) *

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Norreen » sobota 27. prosinec 2008, 19:53
Diny díky za fantastický receptík. I když jsem ho byla nucena malinko obměnit.
U nás neměli anglickou, ale měli moravský uzený, takže jsem to nahradila takhle. Nedala jsem ocet balsamico (taky ho doma nemám a bez auta se do města nedostanu).
Ale pro změnu jsem uvařila brambory ve šlupce a po těch 20 minutách, jsem ty vychladlé oloupané brambory na klobásku nakrájela a pak teprve zalila tou omáčkou z brusinek a sojovky. A ony si pěkně nacucly tu šťávu.
Uživatelský avatar
Norreen
Diskutérka
Diskutérka
 
2453 příspěvků
13. prosinec 2007
Mělník
Příspěvekod Diny » sobota 27. prosinec 2008, 20:00
Marti, teda to nezní vůbec špatně, určo vyzkouším!!!:)
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Janey » neděle 28. prosinec 2008, 16:22
Mila Diny, dneska jsme meli tuhle naprostou dobrotu k obedu a je to teda opravdu luxusni zalezitost a hlavne ta lehka priprava, proste dokonale jidlo, mas jich jeste vice v zasobe? :-*
Manzel obvykle rika: "Je to dobre, ALE......" a dneska rekl: "Je to vynikajici." A zadne ALE!!!! :hura: Super, moc diky :)
Uživatelský avatar
Janey
Kecka
Kecka
 
1905 příspěvků
21. září 2006
Praha 12
Příspěvekod Janickab » neděle 11. leden 2009, 15:16
DINY opět luxusní záležitost, taky teda varianta bez octa a nakonec i bez sojovky (netušila jsem, že došla :-)), ale i tak to nemělo chybu, k tomu brambory na cibulce a zbytku slaniny a super super!! Díky moc!!
Uživatelský avatar
Janickab
Treperenda
Treperenda
 
1066 příspěvků
22. září 2006
Příspěvekod Gandelion » středa 28. leden 2009, 21:10
Ahoj,
omlouvám se za blbej dotaz, ale jak chutná vinná klobása?0 U nás doma se to nikdy nejedlo :oops: a manželovi to prý nechutná :?
Po tomhle receptíku pokukuju už od doby, co byl publikovanej a pořád mám cukání, jestli do toho jít nebo ne, protože to vypadá absolutně luxusně, ale aby mi to doma jedli :oops:
Předem díky!
Uživatelský avatar
Gandelion
Howgh
Howgh
 
5231 příspěvků
31. říjen 2006
Švábovice :-D
Příspěvekod Diny » středa 28. leden 2009, 22:24
Gandelion,

to se nedá říct :D :D :D Jak chutná vinná klobása...tak si kup malej kousíček a udělej si jen pro sebe :)))

A pak uvidíš:)
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Mamamila » středa 28. leden 2009, 22:26
Gandelion ja bych ti to popsala ovsem to by me Diny vynesla v zubech. :D :D :D
Uživatelský avatar
Mamamila
ZLATÁ MAMAMILA
 
61246 příspěvků
23. září 2006
Modžany
Příspěvekod Diny » středa 28. leden 2009, 23:02
Mamamila píše:Gandelion ja bych ti to popsala ovsem to by me Diny vynesla v zubech. :D :D :D
¨

...tak to mě zajímá ten popis, sem s ním :D :D

Virtuální odnos v zubech nebolí :D ;)
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Dib » středa 28. leden 2009, 23:06
já bych to řekla tak..
vinná klobása, to je velmi rozporuplné stvoření. a navíc chutná velmi rozdílně úpravu od úpravy. například tahle obrusinkovaná poctivě pomalu pečená... mňam!!!
(ale obávám se, že to fakt není univerzáoní nadšení, jako třeba nad řízkem dva dny naloženým v oleji abylinkách..)
Obrázek matýsek (devět) a vojtíšek arnošt (tři)
Uživatelský avatar
Dib
Drbna
Drbna
 
4459 příspěvků
15. listopad 2006
tělem dobříš, srdcem valašsko
Příspěvekod Diny » středa 28. leden 2009, 23:22
Dib píše:já bych to řekla tak..
vinná klobása, to je velmi rozporuplné stvoření. a navíc chutná velmi rozdílně úpravu od úpravy. například tahle obrusinkovaná poctivě pomalu pečená... mňam!!!
(ale obávám se, že to fakt není univerzáoní nadšení, jako třeba nad řízkem dva dny naloženým v oleji abylinkách..)


chich, no asi takhle, ještě mě napadlo ve zkratce

syrový = nežrat :D :D :D
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Gandelion » čtvrtek 29. leden 2009, 06:23
Aha :D Díky za vysvětlení ;)

Tak já teda vyrazím k řezníkovi pro malej kousíček, u nás kolega Albert vede jen 1/2kg balení :-? který jsem mimochodem měla tuhle cukání koupit, jenže jedna důchodkyně mi poslední balení vyfoukla před nosem :grr:
Uživatelský avatar
Gandelion
Howgh
Howgh
 
5231 příspěvků
31. říjen 2006
Švábovice :-D

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron
Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy