ADV TOP
ADV LEFT

KARBANÁTKY LINDSTRÖM*

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod E-liska » neděle 27. září 2009, 13:19
TAk dneska byl oběd tak mňam, že se s Vámi, dámy, musím podělit.
Recept je komplet z čas. Apetit, já bych tohle nevymyslela :D
Superrychlé a supersnadné
Pro 4 osoby:
500 g mletého hovězího (já koupila pečeni z kýty a nasekala v robotu)
4 žloutky
1 lžíce worcestrovky
1 cibule nadrobno+2 lžíce nasekané pažitky (místo toho já dala nadrobno 2 jarní cibulky)
2 lžíce sekaných kaparů
4lžíce nadrobno nakrájené nakládané červené řepy
2 lžíce másla+2lžíce slunečnicového oleje
(smetana ke šlehání- tu jsem nepotřebovala)
sůl, pepř

Všecko smícháme, pokud je směs moc hustá (jako že se rozpadá) trošku naředíme smetanou, uhňácáme karbanátky(*), smažíme na směsi másla+oleje z každé strany cca 3 minuty (já to prostě dělala do lehkého zhnědnutí). Jestli to chcete fakt dobře propéct, můžete strčit dodělat do trouby (píšou 15 min),ale ty moje byly i takhle propečený až doprostřed.

Jestli máte robota, nebo tak něco a koupíte maso "vcelku", doporučuju dát do něj část masa (na kusy) + zbytek ingrediencí a máte vystaráno už jen domícháte zbytek nasekanýho masa.

K tomu jsme si dali zeleninu na másle (v našem případě to byla směs Romanesco od Findusu, ale třeba jen samotný fazolový lusky by byly určitě super) a červený víno a tuhle kombinaci můžu jen doporučit!!!
Tak kdo bude zkoušet, přeju hodně úspěchů a pochvalného mlaskání! :hura:

(*) pro začátečnice: karboše se (alespoň mě) nejlíp hňácají rukama namočenýma ve studený vodě, pak si je položím na prkýnko lehce potřený studenou vodou, může se dávat i na potravinovou folii, fungoval by i alobal, asi i pečící papír... A jestli nejste zdatné kuchařky, smažte tohle jedině na teflonu, protože jinak se vám to 100% začne připalovat.
Uživatelský avatar
E-liska
Drbna
Drbna
 
4588 příspěvků
16. únor 2009
Discworld

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy