ADV TOP
ADV LEFT

Co s plátky hovězí zadní kýty?

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Trirea » neděle 04. říjen 2009, 20:29
ahoj
mam tri platky hovezi zadni kyty a nemam tucha co s tim? mate nejake tipy?
dekuji
Uživatelský avatar
Trirea
Howgh
Howgh
 
7574 příspěvků
28. září 2007
Příspěvekod Wingec » neděle 04. říjen 2009, 20:40
ptáčky ?
hovězí na houbách ?
na kořenové zelenině , omáčku zahustit kys. smetanou
Uživatelský avatar
Wingec
Howgh
Howgh
 
9774 příspěvků
27. září 2006
Brno
Příspěvekod Xaxkx » neděle 04. říjen 2009, 21:26
já osolím, opepřím, z jedné strany hl.mouku, z druhé hořčice. V hrnci osmahnu cibulku a pak plátky z obou stran taky osmahu, podleju, přídám ještě trochu hořčice, něco maxosu pro chuť, případně dosolím, přidám podravu - prostě podle chuti, zahustím moukou. U nás moc oblíbené s knedlíkem, těstovinami, kaší i bramborami ;) Omáčky tedy dělám dle toho, jaká bude příloha, třeba ke kaši či bramborům není nutné tolik jako na knedlíky :D
Xaxkx
Howgh
Howgh
 
6247 příspěvků
22. září 2006
vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan
Příspěvekod Trirea » neděle 04. říjen 2009, 21:43
a jak dlouho se to dela? ja jsem ostuda, ale maso delam jen kureci , proste nejse masova, takze jen vyjimecne :oops:
Uživatelský avatar
Trirea
Howgh
Howgh
 
7574 příspěvků
28. září 2007
Příspěvekod Xaxkx » neděle 04. říjen 2009, 22:03
Trirea píše:a jak dlouho se to dela? ja jsem ostuda, ale maso delam jen kureci , proste nejse masova, takze jen vyjimecne :oops:


no, důležitý je - řádně osmahnout, pak dusit, aby bylo méně vody a tu dolít až ke konci podle toho, kolik chceš omáčky. záleží i na mase, jak je kvalitní. někdy je to 30min a někdy i hodina, ale obvykle spíš míň
Xaxkx
Howgh
Howgh
 
6247 příspěvků
22. září 2006
vytoužený domeček v domečkové čtvrti u koupaliště v Nerátkách, 15 min.od oblíbených Letňan
Příspěvekod Mirabelka » neděle 04. říjen 2009, 23:22
Steak!!!!

hooodne osolit a nejlip na grilu, ale i na panvi tak 3-4 minuty po kazde strane...

Nechat chvilku odstat a pak uz jen zakrojit aaaaaaaaa

Ale pokud je to pro deti... tak me napadaji rostenky, ci maso na kecupu... obalit v mouce, sul, pepr, osmahnout na panvi a pak sup do pece. podlit v obou pripadech. Rostenky zasypat hribkama, maso na kecupu zalyt kecupem, ci rajcatama v konzerve.... pak uz jen pect dokud se to nerozsypa... Miluju oboje!
Uživatelský avatar
Mirabelka
Drbna
Drbna
 
4018 příspěvků
02. září 2008
Sydney
Příspěvekod Frolic » pondělí 05. říjen 2009, 08:19
obalit v hl.m a paprie, z obou stran osmahnout na cibuli a cesneku, pridal na kolecka mrkev, nakr. brambory, tymian, litr vývaru ( i z kostky), posypat petrželkou a dát na dvě hodiny do trouby, půl hod. před koncem přidat nakr. žampiony.

recept pro kojence :)

pro dospělé dochutit
Frolic
Diskutérka
Diskutérka
 
2031 příspěvků
15. září 2008

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy