ADV TOP
ADV LEFT

Pomalá svíčková z trouby*

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Kincsem » pondělí 23. květen 2011, 11:17
O víkendu jsem tuhle svíčkovou vařila a sklidila jsem ovace a pochvaly, fakt dobrý recept.
Uživatelský avatar
Kincsem
Krafařka
Krafařka
 
682 příspěvků
01. duben 2008
Příspěvekod Plenka » čtvrtek 16. červen 2011, 23:11
Ach jo :-( no ja jsem neco popletla, mne se to vubec nepovedlo. Koupila jsem kus zadniho jako vzdyzky a podle tohohle receptu jeste klizku. Pekla jsem 8 hodin a neco navic. Maso tuhy, zelenina syrova, cibule krupava, mrkev taky, no to bych fakt nepropasirovala. Tak uz to hodinu varim v hrnci. Jediny co mne napada ze ma ta trouba spatnou teplotu... Ze ja se nedrzela sveho overeneho receptu, nemusela bych tu sedet do pulnoci a cekat ay to maso zmekne.

No ale navic jsem jeste
- upekla cernej pernik diky boruvkove marmelade
- mam na snure nejake pradlo aby mi "doschlo". Je tu bourka jako blazen a prutrz mracen
- rajsky mam jenom litr a budu muset pridelat dalsi

ale v podstate neklesam na mysli, a verim ze ten zitrejsi dobroobed na ktery to varim dopadne dobre. Nejsem ja ohromne optimisticka?

Je tu jeste nekdo komu se to nepovedlo? Napada vas cim to mohlo byt? Ma ta cibule bejt po 8 hodinach v troube na 100 krupava?
Plenka
Diskutérka
Diskutérka
 
2674 příspěvků
18. červenec 2007
Praha / Řepy
Příspěvekod Plenka » pátek 17. červen 2011, 07:32
Missorka píše:Plenko, mělas to přikrytý? :-)

právě že jo, jinak bych na to viděla a zdálo by se mi to divný dřív než po 6 hodinách :-)
Plenka
Diskutérka
Diskutérka
 
2674 příspěvků
18. červenec 2007
Praha / Řepy
Příspěvekod Plenka » pátek 17. červen 2011, 17:42
Nakonec soudím že mi to vážně peklo na míň než 100, ač mám normální moderní troubu s displejem. No kdyby v tom receptu nebylo tak sugestivně zakázáno kontrolovat ten stav, asi by mne to trklo. Poté co jsem to po 8mi hodinách pečení ještě 2 hodiny vařila bylo maso docela dobré, jen ta omáčka byla jiná než jsem zvyklá... ale jíst se dala :-) No jo, chybička se vloudí :-)
Plenka
Diskutérka
Diskutérka
 
2674 příspěvků
18. červenec 2007
Praha / Řepy
Příspěvekod Tobia » úterý 26. červenec 2011, 11:10
Plenka píše:Nakonec soudím že mi to vážně peklo na míň než 100, ač mám normální moderní troubu s displejem. No kdyby v tom receptu nebylo tak sugestivně zakázáno kontrolovat ten stav, asi by mne to trklo. Poté co jsem to po 8mi hodinách pečení ještě 2 hodiny vařila bylo maso docela dobré, jen ta omáčka byla jiná než jsem zvyklá... ale jíst se dala :-) No jo, chybička se vloudí :-)


Plenko - hodně opožděně reaguju (nechodí mi upozornění :( z diskuzí): určitě muselo dojít k nějaké chybě v té teplotě trouby. Pomalým pečením/dušením vařím i další jídla, vše při 100/120C a pokaždé je to krásně udělané. Já peču ve varném skle, takže na to jídlo vidím a po cca 4 hodinách už je vidět, že ze zeleniny a masa je vypečeno docela dost šťávy, maso je zatažené, zelenina a cibulka sklovatá.

Moc mě mrzí, že se ti svíčková nepovedla, ale opravdu v tom musel být nějaký tech. zádrhel. Já jí už jinak nedělám a nestalo se mi nikdy, že by maso nebo zelenina nebyly hotové.

Tobia
Uživatelský avatar
Tobia
Kecka
Kecka
 
1812 příspěvků
25. září 2006
Praha
Příspěvekod Vichrice » úterý 26. červenec 2011, 11:20
Holky na pomalou svíčkovou doporučuji pomalý hrnec :) Spotřebuje to míň energie :) A je to žůžo labůžo :)
Vichrice
Pískle
 
92 příspěvků
10. duben 2011
Praha

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy