Příspěvků: 10 ( stránek)
Stránka 1/
Moderátor: Trixl
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
SEKANÉ ŘÍZKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ:
1kg mletého bůčku zalít 1/2 l mléka, osolit, opepřit, případně přidat vegetu. Nechat uležet nejlépe přes noc, nebo alespoň pár hodin.
Potom rukama vytvarovat placky – jako karbanátky a obalit v trojobalu. Usmažit ve vyšší vrstvě oleje.
Jako příloha se hodí bramborová kaše a čerstvá zelenina.
Martina
-

Frndulka
- Drbna

-
- 4562 příspěvků
- 20. září 2006
- Prágl
Právě jsme je dojedli a jsou to nejlepší mleté řízky,co jsem kdy jedla!Jen tedy byli v mléce naložené jen asi půl hodky,protože jsem hledala recept na poslední chvíli,ale je to i tak mňamka! Marti, dávám ti 1*
Pajča
-

Pajca
- Krafařka

-
- 847 příspěvků
- 08. leden 2007
- Pardubice
-
Syn nesmí vajíčko, takže nemůžu použít klasický trojobal. Bude mi na těch řízkách držet samotná strouhanka?
K.
-

Katka73
- Howgh

-
- 5518 příspěvků
- 21. září 2006
- Praha 6
-
trojobal funguje i jen dát misto vejce samotné mléko. a samotna strouhanka na vlhkém karbanátku bude taky dobře držet
-

Dadaz
- Krafařka

-
- 606 příspěvků
- 09. září 2007
- kde Labe Orlici přijme za svou
samotne mleko, nebo davam hrašku rozmichanou ve vode
-

Kejmiska
- Howgh

-
- 5333 příspěvků
- 09. listopad 2008
-
-

Katka73
- Howgh

-
- 5518 příspěvků
- 21. září 2006
- Praha 6
-
Holky prosím zachraňte mě! Umlela jsem bůček a krom toho, že mi ten mazlavej sajrajt uplně ucpal mlejnek teď koukám na tu nechutnou tučnou mazlavou hmotu....to se dá fakt jíst? Nebo jsem koupila něco blbě? Vcelku mi nepřišel špatnej, tak 1/2 maso a 1/2 tuk. Ale teď je to fakt jak mletý sádlo. Mám se s tím vůbec obalovat, nebo je to tak OK?
Díky!!!
-

Buggyna
- Krafařka

-
- 632 příspěvků
- 15. červen 2008
Buggyna píše:Holky prosím zachraňte mě! Umlela jsem bůček a krom toho, že mi ten mazlavej sajrajt uplně ucpal mlejnek teď koukám na tu nechutnou tučnou mazlavou hmotu....to se dá fakt jíst? Nebo jsem koupila něco blbě? Vcelku mi nepřišel špatnej, tak 1/2 maso a 1/2 tuk. Ale teď je to fakt jak mletý sádlo. Mám se s tím vůbec obalovat, nebo je to tak OK?
Díky!!!
No, neboj, ten světle růžový sajrat je mletý bůček
Vypadá to, jako by tu už prošlo trávicím traktem, ale je to k jídlu. ;)
Nikdy doma bůček nemelu, čištění mlýnku mi za to nestojí.
-

Cassiel
- Kecka

-
- 1641 příspěvků
- 15. červenec 2008
-
...sem to dneska taky mlela naposled....dík, to jsem fakt zvědavá co z toho zejtra vyleze...
-

Buggyna
- Krafařka

-
- 632 příspěvků
- 15. červen 2008
Buggyna píše:...sem to dneska taky mlela naposled....dík, to jsem fakt zvědavá co z toho zejtra vyleze...
ty řízky jsou naprosto skvělé. možná si to ještě rozmyslíš

-

Cassiel
- Kecka

-
- 1641 příspěvků
- 15. červenec 2008
-
Příspěvků: 10 ( stránek)
Stránka 1/
Kdo je online
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků