ADV TOP
ADV LEFT

VEPŘOVÁ PEČENĚ *

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Frndulka » neděle 01. červenec 2007, 16:56
Vepřová pečeně a fazolový "prívarok"

Do trouby dáme péct veprovou pečení bez kosti, ochucenou solí, pepřem, drceným kmínem a sladkou paprikou. Mezitím si osmahneme cibulku a zasypeme fazolovými lusky, ať již čerstvými nebo mraženými a podusíme, okeřeníme solí, pepřem a drceným kmínem, nakonec zahustíme jíškou a zalijeme trochou smetany. Mezitím se nám upeče maso, které podle potřeby podléváme a otáčíme. Pečeme cca hodinu a půl, záleží podle velikosti masa. Maso vyndáme a šťávu použijeme jako základ omáčky, do které přidáme smetanu a podle potřeby dolijeme vodou, ochutíme dle chuti a zahustíme. Maso nakrájíme na tenčí plátky a poléváme omáčkou, doložíme fazolovými lusky.


autirkou receptu je Blanka1
Uživatelský avatar
Frndulka
Drbna
Drbna
 
4562 příspěvků
20. září 2006
Prágl

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy