Příspěvků: 3 ( stránek)
Stránka 1/
Moderátor: Trixl
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
VEPŘOVÝ GULÁŠ:
1 kg vepřového na guláš (z plece) omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Stejné množství cibule nakrájíme najemno a v hrnci (nejlépe Papinově) necháme orestovat na oleji do světle hněda. Na cibuli dáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, posypeme sladkou i pálivou paprikou a zprudka orestujeme. Zalijeme vodou, přikryjeme a dusíme doměkka. Vývar zahustíme rozdrobeným chlebem (bez kůrek) a můžeme přidat prolisovaný česnek.
Na talíři sypeme nakrájenou syrovou cibulí.
Příloha – knedlíky nebo pečivo
Martina
-

Frndulka
- Drbna

-
- 4562 příspěvků
- 20. září 2006
- Prágl
Ahoj,
já ještě přidávám rajčatový protlak (hned na začátku dušení masa) a špetku majoránky nakonec

. Chybí tady :olizujícísesmajlík:

.
I.
-

Bublina
- Diskutérka

-
- 2518 příspěvků
- 21. září 2006
- Praha
Myslíš třeba takového?

-

Yvča
- Klevetnice

-
- 3048 příspěvků
- 16. červen 2007
-
Příspěvků: 3 ( stránek)
Stránka 1/
Kdo je online
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků