ADV TOP
ADV LEFT

KOTLETY NA ČERVENÉM VÍNĚ *

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Frndulka » neděle 29. červenec 2007, 14:01
KOTLETY NA ČERVENÉM VÍNĚ:

4 kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme paprikou. Na oleji orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli, na ní dáme kotlety a zprudka z obou stran opečeme. Potom je podlijeme 2dl červeného vína a dusíme doměkka.
Měkké kotlety přendáme do zapékacího pekáčku, na ně dáme kolečka pikantního salámu (uherák, poličan, chorizo…), přikryjeme plátkem sýra (ementál, madeland…) , polijeme šťávou z dušení a v troubě chvíli zapečeme.

Příloha – BAZALKOVÉ BRAMBORY:

10 syrových brambor oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Dáme je na 10min do mísy se studenou vodou, pak je scedíme a osušíme.
Na pánvi rozehřejeme 4 lžíce olivového oleje, přisypeme na kolečka nakrájené 2 červené cibule a orestujeme. Přisypeme brambory a opékáme je cca 15min do světle hněda. Občas promícháme. Osolíme, opepříme a posypeme 2 lžícemi sekané bazalky. Posypeme 100g strouhaného sýra (ementál) a bez míchání počkáme, až se sýr roztaví. Ihned podáváme.

Martina
Uživatelský avatar
Frndulka
Drbna
Drbna
 
4562 příspěvků
20. září 2006
Prágl

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy