ADV TOP
ADV LEFT

CO S TELECÍ ROŠTĚNOU ?

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Wingec » neděle 30. prosinec 2007, 17:00
prosím zkušené kuchařky o radu, dostala jsem cca třičtvrtě kila telecí roštěné, co s tím??
Uživatelský avatar
Wingec
Howgh
Howgh
 
9774 příspěvků
27. září 2006
Brno
Příspěvekod Kotrmelina01 » neděle 30. prosinec 2007, 17:12
Poslat mi ji !!!!! :D :D :D :D

Ne ale vážně, já bych udělala třeba vídeňský řízek
Uživatelský avatar
Kotrmelina01
Krafařka
Krafařka
 
961 příspěvků
02. září 2007
Příspěvekod Majky » neděle 30. prosinec 2007, 18:14
já bych ji udělala klidně jako klasickou roštěnou ;)
Uživatelský avatar
Majky
Howgh
Howgh
 
6632 příspěvků
04. září 2007
Přerov
Příspěvekod Wingec » neděle 30. prosinec 2007, 18:20
Majky to jako jak, normálně jak roštěnky na šťávě ??
Uživatelský avatar
Wingec
Howgh
Howgh
 
9774 příspěvků
27. září 2006
Brno
Příspěvekod Majky » neděle 30. prosinec 2007, 18:30
Wingec píše:Majky to jako jak, normálně jak roštěnky na šťávě ??


jo,normálně bych to osolila opepřila,z jedné strany potřít dost hořčicí,obalit v mouce,z prudka opíct vtom výpeku udělat spoustu cibulky dát to do pekáče,na to to maso,podlít a upíct a furt přilívat vody,až je maso hotový tak vyndat,štávu rozmixovat ponorným mixérem,popřípadě dochutit a dohustit a vrátit maso zpátky,výborný s knedlíkem,ale i s rýží
Uživatelský avatar
Majky
Howgh
Howgh
 
6632 příspěvků
04. září 2007
Přerov
Příspěvekod Ro » neděle 30. prosinec 2007, 18:57
tož já bych volila kompromis mezi stejkem a biftekem :D:D:D Ono to maso je tak něco mezi. Takže na minutku a kořenit klidně až během smažení nebo po.
Uživatelský avatar
Ro
Drbna
Drbna
 
4685 příspěvků
18. září 2006
Příspěvekod Wingec » neděle 30. prosinec 2007, 19:22
děkuju holky, no já jsem původně chtěla sehnat někde roastbeef, ale ten nikde nemaj, a dostala jsem od mámy tu roštěnou
je to hodně drahý maso, tak furt přemýšlím, abych ho nezprznila :roll:
ještě mě napadlo, mám tady čerstvou zeleninovou směs do Woku, co myslíte, kdybych z toho udělala čínu, že bych to naložila na nudličky do oleje přes noc a bylo by to křehoučký s tou zeleninovou směsí..... :oops:
Uživatelský avatar
Wingec
Howgh
Howgh
 
9774 příspěvků
27. září 2006
Brno
Příspěvekod Bublina » neděle 30. prosinec 2007, 20:37
Mně to na čínu připadne škoda :), taky bych preferovala přípravu na rychlo, třeba přes noc naložit do marinády a pak jenom zprudka opéct (plátky) anebo upéct jako klasický rostbíf :). A tu čínskou zeleninu osmahnout na másle a podávat jako přílohu :).

B.
Uživatelský avatar
Bublina
Diskutérka
Diskutérka
 
2518 příspěvků
21. září 2006
Praha
Příspěvekod Wingec » neděle 30. prosinec 2007, 22:57
tak provedu! :)
všem díky!!!
Uživatelský avatar
Wingec
Howgh
Howgh
 
9774 příspěvků
27. září 2006
Brno

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy