ADV TOP
ADV LEFT

Čerstvý ovčí sýr - jak uchovat?

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Blanci » středa 15. červen 2011, 18:43
Tady se ví všechno :D

Zdravím uživatelky a ptám se: Jak uchovat kilo pravého slovenského ovčiho sýru?

Dostala jsem 1/4 hroudy - vynikající, ze salaše, vrže pod zubama, mňam ;)

Díky
B.
Uživatelský avatar
Blanci
Diskutérka
Diskutérka
 
2090 příspěvků
29. září 2006
Příspěvekod Baboo » středa 15. červen 2011, 18:45
A ako dlho by si ho chcela uchovavat? :D

Par dni normalne v chladnicke, zabaleny vo fresh folii aby neoschol.



B:
Uživatelský avatar
Baboo
Kecka
Kecka
 
1885 příspěvků
21. září 2006
Minor Outlying Islands
Příspěvekod Blanci » středa 15. červen 2011, 18:53
Baboo,

:D myslela jsem dlouhodobě - třeba 3 a více týdnů. Kilo sama do tří dnů nesním a takhle mi chutná (tedy jen posolen) nejvíce ;)

Momentálně je v lednici v míse ve fólii, ale to je opravdu krátkodobá záležitost, vím, že se pak zkazí a zhořkne a to právě nechci

- zmrazit?
- do slaného nálevu?
- ??? nemám žádnou zkušenost s uchováváním
Uživatelský avatar
Blanci
Diskutérka
Diskutérka
 
2090 příspěvků
29. září 2006
Příspěvekod Baboo » středa 15. červen 2011, 18:57
Aha :)

Tak s dlhodobym ani ja ... ja ho vzdy ked sme na SK spolahlivo zozeriem :D nech je ho kolkokolvek :D

Viem, ze bryndza sa da v pohode zamrazit, ale osobne o ovcom syre silno pochybujem, urcite uz nebude ani zdaleka chutovo taky, ako cerstvy ...

Tak budem sledovat, mozno sa nieco nove dozviem :)



B:
Uživatelský avatar
Baboo
Kecka
Kecka
 
1885 příspěvků
21. září 2006
Minor Outlying Islands
Příspěvekod Betyna » středa 15. červen 2011, 19:41
Ahoj,
takovy syr, jak pises, miluju.....! Taky jsem ho kdysi dostala vice a cast jsem zamrazila. Uz si nepamatuju, zda rozmrazeny byl dobry i za syrova, ale kazdopadne byl stale vyborny na teplou kuchyni (nastrouhat na zapecene cokoliv, zejm.plnene lilky, cukety, lasagne atd.)
B.
Uživatelský avatar
Betyna
Krafařka
Krafařka
 
602 příspěvků
28. leden 2010

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy