ADV TOP
ADV LEFT

Plněný hermelín + opékané brambory s česnekem***

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Petula_ » neděle 06. květen 2007, 20:53
Tak opět přidávám receptík ... a opět to není má práce, ale musím se zde podělit, páč to je výborné !!! :hura:

Ingredience: 4 hermelíny, 400 g žampionů, 1 cibule, 150 g šunky nebo šunkového salámu, sůl, pepř, vegeta, zelená petrželka

Postup přípravy: Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme žampiony, okořeníme a dusíme. Hermelínům skrojíme vršky, vydlabeme vnitřky, promícháme s orestovanými žampiony, šunkou pokrájenou na nudličky (je dobré ji jen tak nasucho opéct na pánvi) a petrželkou. Směs dáme do vydlabaných hermelínů a krátce zapečeme pod grilem.
Ideální příloha: opečené brambory posypané čerstvým česnekem.

Je to krapet pracnější, ale výsledek stojí za to!!! A pozor, je to VELMI SYTÉ, takže mému stokilovému chlapovi stačí 1 hermelín, já sním tak půlku ;)

Dobrou chuť ! ;)

Peťula
Uživatelský avatar
Petula_
Klábosilka
Klábosilka
 
387 příspěvků
21. září 2006
Brno
Příspěvekod Potápka » neděle 06. květen 2007, 21:34
Potvrzuju, že je to výborné a hodně syté.
Jen taková technická. Pokud zbyde náplň dá se použít např. jako náplň do do kotlet nebo kuřete a jednou jsme jí i zapékali na housce a bylo to taky moc dobré.
Uživatelský avatar
Potápka
Klevetnice
Klevetnice
 
3742 příspěvků
26. září 2006
Příspěvekod Meduna » čtvrtek 10. květen 2007, 21:54
Mmmmmm miluji hermelin, brzy prekvapim manzela s novym spusobem ;)
Diky moc
Uživatelský avatar
Meduna
Žvatlalka
Žvatlalka
 
127 příspěvků
05. březen 2007
Příspěvekod Marinka » neděle 13. květen 2007, 12:32
Tak dneska jsem tuhle dobrotku udělala na oběd (i s česnekovýma bramborama) a sklidila jsem velkou pochvalu, manžel si pomlaskávala a i mně to moc chutnalo, takže tento receptík určitě zařadíme mezi naše oblíbené :)
Uživatelský avatar
Marinka
Drbna
Drbna
 
4766 příspěvků
23. září 2006
Vsetín
Příspěvekod Martinak » sobota 21. březen 2009, 11:48
Ahoj holky.

Zrovna se na tenhle recept chystám a jen jsem se chtěla zeptat, jestli ty naplněné hermelíny mám zpět přikrýt odříznutým vrškem, nebo ho rozkrájet a dát do té směsi?

Martina
Uživatelský avatar
Martinak
Drbna
Drbna
 
4001 příspěvků
21. září 2006
Olomoucko
Příspěvekod Petula_ » sobota 21. březen 2009, 11:53
Martinak píše:Ahoj holky.

Zrovna se na tenhle recept chystám a jen jsem se chtěla zeptat, jestli ty naplněné hermelíny mám zpět přikrýt odříznutým vrškem, nebo ho rozkrájet a dát do té směsi?

Martina


Ahoj, tím vrškem to zase přikryj :-) Dobrou chuť 8-)

Petula_
Uživatelský avatar
Petula_
Klábosilka
Klábosilka
 
387 příspěvků
21. září 2006
Brno
Příspěvekod Namape » sobota 21. březen 2009, 12:32
Ty brďo, to zní fakt mňamozně. Akorát to budu dělat bez cibule, tu v takových jídlech nejím.
Uživatelský avatar
Namape
Kecka
Kecka
 
1695 příspěvků
21. září 2006
Příspěvekod Martinak » sobota 21. březen 2009, 13:36
Peťul - díky za recept- Bylo to opravdu úžasné.Dělala jsem k tomu i ty pečené česnekové brambory a komplet mi to zabralo tak 45min. takže super :hura: :hura: :hura:

Namape - ve výsledku cibule nebyla vůbec znát(jako, že by byla štiplavá a přehlušovala by chuť ostatního).

Já tomohu doporučit takhle komplet celé.

Martina
Uživatelský avatar
Martinak
Drbna
Drbna
 
4001 příspěvků
21. září 2006
Olomoucko
Příspěvekod Leya » sobota 21. březen 2009, 14:20
Ahoj, chystam se zacatkem tydne na tuhle mnamku, jen bych se chtela optat, davate syrovy zampiony, nebo sterilovany? (ve slanem nalevu) Dik moc :)
Uživatelský avatar
Leya
Howgh
Howgh
 
13573 příspěvků
09. srpen 2008
Doma
Příspěvekod Potápka » sobota 21. březen 2009, 14:37
Gosspel - určitě čerstvý. Ty sterilovaný jsou v tom divný - nebo spíš takhle, mě v tom vůbec nechutnají.
Uživatelský avatar
Potápka
Klevetnice
Klevetnice
 
3742 příspěvků
26. září 2006
Příspěvekod Leya » sobota 21. březen 2009, 14:47
Potápka píše:Gosspel - určitě čerstvý. Ty sterilovaný jsou v tom divný - nebo spíš takhle, mě v tom vůbec nechutnají.
...kuju :) :oops:
Uživatelský avatar
Leya
Howgh
Howgh
 
13573 příspěvků
09. srpen 2008
Doma
Příspěvekod Martinak » sobota 21. březen 2009, 17:05
Dávala jsem čerstvé.
Uživatelský avatar
Martinak
Drbna
Drbna
 
4001 příspěvků
21. září 2006
Olomoucko
Příspěvekod Zelvicka » sobota 21. březen 2009, 17:10
ááááj, mnam. jen až mi bude líp a žaludek snese cokoliv krom suchého rohlíku nebo piškotu, vyzkoušíme.
Uživatelský avatar
Zelvicka
Kavárenská povalečka :-)
 
23568 příspěvků
06. srpen 2007
Příspěvekod Gedžitka » sobota 21. březen 2009, 21:24
Želvi, blahopřeju k metříku a držím želvátku palce. S tím hermelínem radši pro jistotu chvilku počkej ;) Asi tak 32 týdnů :D

Ale já to rozhodně vyzkouším, hermelín miluju...
Uživatelský avatar
Gedžitka
ZRNKA tým
ZRNKA tým
 
4521 příspěvků
16. červen 2008
Praha
Příspěvekod davčík » čtvrtek 15. červen 2017, 09:21
dal bych si hermelínek :)
davčík
Pískle
 
51 příspěvků
30. květen 2016

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy