ADV TOP
ADV LEFT

lze zamrazit rizoto?

Moderátoři: Trixl, Hope, Littlemouse, Sarah3, Vanovam

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Nenicka » úterý 07. prosinec 2010, 11:00
holky, zamražujete někdo?

Rýže, zelenina, slanina, párek... udělala jsem toho nějak víc a nechce se mi zbytek vyhazovat.... zítra totiž musim už usmažit žampiony, byly by prošlý, takže zítra dojíst rizoto nejde...


děkuji děkuji
Nenicka
Uživatelský avatar
Nenicka
Kecka
Kecka
 
1731 příspěvků
06. říjen 2006
za hory za doly...
Příspěvekod Danka » úterý 07. prosinec 2010, 11:02
Ja mrazím. Aj varenú ryžu, keď mi jej moc ostane. Ale ja do rizota nedávam zeleninu.
Uživatelský avatar
Danka
Howgh
Howgh
 
7929 příspěvků
21. září 2006
dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Příspěvekod Ubikvita » úterý 07. prosinec 2010, 11:05
kludne zamraz, aj so zeleninou :)
Uživatelský avatar
Ubikvita
Howgh
Howgh
 
6009 příspěvků
07. duben 2010
Vysočina
Příspěvekod Makina » úterý 07. prosinec 2010, 11:18
Hm, tak to já bych rýži zase nezamrazovala... Podusila bych si ty žampiony, dala do lednice, snědla rizoto a druhý den hodila žampiony pod maso.
Uživatelský avatar
Makina
Kecka
Kecka
 
1625 příspěvků
21. září 2006
Příspěvekod Amazonka01 » úterý 07. prosinec 2010, 11:24
Hmm, a chutná vám pak rozmrazená rýže? Já to asi neumím, mě to pak hrozně nechutná :oops:
Uživatelský avatar
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod
Moderátor - Přirozený porod
 
18926 příspěvků
22. září 2006
Kérkonoše :)
Příspěvekod Danka » úterý 07. prosinec 2010, 11:25
Amaz -a ty robíš ryžu zo sáčku alebo normálne?
Ja normálne a chutí mi aj tá mrazená.
Danka
Uživatelský avatar
Danka
Howgh
Howgh
 
7929 příspěvků
21. září 2006
dedinka na Slovensku; na BC Květníček
Příspěvekod Amazonka01 » úterý 07. prosinec 2010, 11:37
Oboje, většinou rýži Parboiled, ale zkoušela jsem ledaskterou. Prostě mi to po rozmrazení nešmakuje (a to ani, když jsem občas kupovala takové ty zmražené směsi "na pánev"). Jako by zrnko rýže roztrhala ta zmrzlá voda, je takové moučné a drobící se.
Uživatelský avatar
Amazonka01
Moderátor - Přirozený porod
Moderátor - Přirozený porod
 
18926 příspěvků
22. září 2006
Kérkonoše :)
Příspěvekod Popilio » úterý 07. prosinec 2010, 12:30
Já zmražuji skoro všechno a chutná mi to stejně, ale musí se hodně dobře uzavřít. Dávám do zavřené plastové krabičky a ještě zavážu do sáčku.
Uživatelský avatar
Popilio
Diskutérka
Diskutérka
 
2534 příspěvků
30. září 2006
Příspěvekod Martina » úterý 07. prosinec 2010, 12:31
Amazonka01 píše:Oboje, většinou rýži Parboiled, ale zkoušela jsem ledaskterou. Prostě mi to po rozmrazení nešmakuje (a to ani, když jsem občas kupovala takové ty zmražené směsi "na pánev"). Jako by zrnko rýže roztrhala ta zmrzlá voda, je takové moučné a drobící se.


ano ano, ta voda rýži "rozblemtá" taky nemrazím. Zelenina problém není
Uživatelský avatar
Martina
Klevetnice
Klevetnice
 
3252 příspěvků
23. září 2006
Příspěvekod Popilio » úterý 07. prosinec 2010, 12:41
Martina píše:
Amazonka01 píše:Oboje, většinou rýži Parboiled, ale zkoušela jsem ledaskterou. Prostě mi to po rozmrazení nešmakuje (a to ani, když jsem občas kupovala takové ty zmražené směsi "na pánev"). Jako by zrnko rýže roztrhala ta zmrzlá voda, je takové moučné a drobící se.


ano ano, ta voda rýži "rozblemtá" taky nemrazím. Zelenina problém není

Tak samotnou vařenou rýži jsem ještě nemrazila, ale u rizota jsem teda tenhle problém neměla :?
Uživatelský avatar
Popilio
Diskutérka
Diskutérka
 
2534 příspěvků
30. září 2006
Příspěvekod Martina » úterý 07. prosinec 2010, 12:47
Popilio píše:
Martina píše:
Amazonka01 píše:Oboje, většinou rýži Parboiled, ale zkoušela jsem ledaskterou. Prostě mi to po rozmrazení nešmakuje (a to ani, když jsem občas kupovala takové ty zmražené směsi "na pánev"). Jako by zrnko rýže roztrhala ta zmrzlá voda, je takové moučné a drobící se.


ano ano, ta voda rýži "rozblemtá" taky nemrazím. Zelenina problém není

Tak samotnou vařenou rýži jsem ještě nemrazila, ale u rizota jsem teda tenhle problém neměla :?

Tak tím, že bych nemrazila rýži, tak jsem rizoto nikdy nezkoušela
Uživatelský avatar
Martina
Klevetnice
Klevetnice
 
3252 příspěvků
23. září 2006
Příspěvekod Petulda » úterý 07. prosinec 2010, 12:57
Amazonka01 píše:Hmm, a chutná vám pak rozmrazená rýže? Já to asi neumím, mě to pak hrozně nechutná :oops:


Souhlasím, kvůli tomu taky rizoto nemrazím. Rýže z mrazáku mi prostě nechutná.
Uživatelský avatar
Petulda
Howgh
Howgh
 
5159 příspěvků
21. září 2006
severní Čechy
Příspěvekod Kejmiska » úterý 07. prosinec 2010, 13:00
mam jedno v mrazaku, porve, tak nevim, jak bude chutnat, ale zitra bysme ho mohli snist, at tam netrčí rok :)
Uživatelský avatar
Kejmiska
Howgh
Howgh
 
5333 příspěvků
09. listopad 2008
Příspěvekod Marka » úterý 07. prosinec 2010, 13:43
Za mě ne - fuj, zmrazená rejže je pěknej humus...
Uživatelský avatar
Marka
Diskutérka
Diskutérka
 
2926 příspěvků
21. září 2006
ÚB 2006
Příspěvekod Maty » úterý 07. prosinec 2010, 14:30
Úplně běžně a nikdo z rodiny s tím nemáme problém :? , jsme všežraví.
Uživatelský avatar
Maty
Moderátor - Sporťák
Moderátor - Sporťák
 
10396 příspěvků
21. září 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy