ADV TOP
ADV LEFT

KUŘE JAKO HUSA (FOTO) *

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Gandelion » čtvrtek 16. říjen 2008, 16:56
Diny,
to vypadá úúúžasně!!! Zkusím to o víkendu, manžel bude nadšenej!

Ale plís help ;) Šlo by místo toho červenýho zelí použít bílý? Červený kysaný bych musela kupovat (a nám moc nechutná), zato bílýho mám ve sklepě plnej 25litrovej zelák :D
Uživatelský avatar
Gandelion
Howgh
Howgh
 
5231 příspěvků
31. říjen 2006
Švábovice :-D
Příspěvekod Diny » čtvrtek 16. říjen 2008, 18:27
Gandelion píše:
Ale plís help ;) Šlo by místo toho červenýho zelí použít bílý? Červený kysaný bych musela kupovat (a nám moc nechutná), zato bílýho mám ve sklepě plnej 25litrovej zelák :D


Určitě!!!!:) Tak ať vám chutná:)
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Gandelion » čtvrtek 16. říjen 2008, 20:43
Díky ;)
Pak dám vědět, jakej byl výsledek :)
Uživatelský avatar
Gandelion
Howgh
Howgh
 
5231 příspěvků
31. říjen 2006
Švábovice :-D
Příspěvekod Bara » čtvrtek 16. říjen 2008, 20:47
Fakt výýýborný :-*
Pekla jsem v úterý a dneska jsem ještě máčela poslední knedlík v sosíku ;)

Všem doporučuji vyzkoušet!!!
:D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Bara
Treperenda
Treperenda
 
1253 příspěvků
30. listopad 2006
Praha 4 Spořilov (Záběhlice)
Příspěvekod Dib » neděle 19. říjen 2008, 10:12
já su děsný kuchařský analfabet, sakryš, co nemám přímo napsáno, to není..
takže diny, prosím pěkně, to sádlo patří kam?? máš ho jenom na opečení kuřete? (tam píšeš o oleji..) anebo patří někam ke kuřeti do trouby? uá :-)
a druhá otázka - péct se má celé dvě hodiny otevřené? nebo zavřené?
omlouvám se a dík..
(já už ho mám v troubě, jenom potřebuju doladit ten proces :-))
(a díky, diny, za to, že se s náma dělíš o radost z vaření. mně osobně to pomáhá, tvojí radosti se dobře podléhá :-D)
Uživatelský avatar
Dib
Drbna
Drbna
 
4459 příspěvků
15. listopad 2006
tělem dobříš, srdcem valašsko
Příspěvekod Diny » neděle 19. říjen 2008, 11:46
Dib, jsem máčo a díky za upozornění, jasně že jsem nerozpálila olej, ale TO sádlo, jdu to opravit!!! Moc se omlouvám!!!

A peče se normálně otevřené, nezavírej ho, jen pěkně podlévej tím sosem:)

Diny
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Dib » neděle 19. říjen 2008, 13:11
tak už jsem to nestihla, diny :-) opekla jsem na oleji (říkám že su analfabet), trošičku sádla jsem dala ke kuřeti do omáčky. pekla jsem hodinu zakryté a pak odkryté.
takže ne úplně přesně košer, ale bylo to FANTASTICKÉ!!!!!!!!!!!
děkujem ti za obohacení naší kuchyně a za fantastický chuťový zážitek. všichni jsme strašně litovali, že se do nás nevleze víc.
no a ty hrníčkové knedlíky, já nejsu schopná ani vymyslet odpovídající superlativ.
DÍKY!
Uživatelský avatar
Dib
Drbna
Drbna
 
4459 příspěvků
15. listopad 2006
tělem dobříš, srdcem valašsko
Příspěvekod Jana24 » neděle 19. říjen 2008, 13:15
Koukám, že dneska se na Dobříši vaří podle Diny ;).

Chválím, chválím...nedělní oběd se fakt vyvedl (dělala jsem i hrnkové knedlíky...musím teda přiznat, že chuťově u mě vedou klasické kynuté, ale tyhle jsou taky moc dobré a vyváží to ta jednoduchá příprava).

Takže Diny, díky za recept, u nás měl oprvadu úspěch!!!
Jana24
Kecka
Kecka
 
1567 příspěvků
23. říjen 2006
Dobříš
Příspěvekod Diny » neděle 19. říjen 2008, 15:54
Dib, ten olej určo ničemu nevadil, důležité je, že se to kuře jakoby zatáhne před samotným pečením:)

Jsem moc ráda, že chutnalo!!!!:)

A to i u Jany:) No vidíš, a my zase nemusíme ty klasické bílé, milujeme bramborové a právě hrnečkové, ty bílé ani nevařím:)

Hezký večer:)
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Gandelion » neděle 19. říjen 2008, 19:46
Tááák! Měli jsme dneska k obědu a olizovali jsme se až za ušima!!! :hura:
Pravda, u nás se žádnej sosík, jak píšete, nekonal, dala jsem zelí i pod kuře (pro naší "zeložroutskou" rodinu by to, co by bylo jen v kuřeti, nestačilo), takže sosík se smíchal se zelím a bylo z toho něco fantastickýho!
Určitě zařadím do seznamu pravidelně vařených jídel!
Takže DÍKY!!! :-*
Uživatelský avatar
Gandelion
Howgh
Howgh
 
5231 příspěvků
31. říjen 2006
Švábovice :-D
Příspěvekod Souris » pátek 14. listopad 2008, 14:11
Nazdar!

Pri upratovani som objavila, ze mam doma este sterilizovanu kapustu (zeli). :hura:

Na tento recept myslim uz strasne davno ale az teraz mam konecne suroviny (byvam v zahranici, kde nasa kysla kapusta sa rovna zazraku tak som velmi, velmi happy ;-))

A teraz fakticka otazka: ta moja kapusta je biela a nie cervena.
Vadiii????

:erik:

souris
Uživatelský avatar
Souris
Treperenda
Treperenda
 
1075 příspěvků
21. září 2006
Příspěvekod Diny » pátek 14. listopad 2008, 15:00
Souris, to vůůůbec nevadí, tak ať se povede a pak písni!!!:) :erik:
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006
Příspěvekod Souris » pátek 14. listopad 2008, 15:05
Diiik, ty si rychlovka :-)
Urcite sa pochvalim, uz slintam skoro tyzden, odkedy som objavila ten kapustovy poklad ;-)

Uplne OT, ale uz sa na to chystam daaavno. Mam jednu krasnu a par milych fotiek teba a tvojej rodinky zo septembra - ty vies ;-). Ak mi posles mail, tak su tvoje.
s.
Uživatelský avatar
Souris
Treperenda
Treperenda
 
1075 příspěvků
21. září 2006
Příspěvekod Souris » pondělí 17. listopad 2008, 12:34
Tak sa teda pridavam k zastupu tych co vyskusali a su NADSENI! Fakt si nepamatam, kedy som naposledy jedla taku delikatesu! :hura:

A potvrdzujem, ze funguje aj s bielou kapustou.
Obrázek

souris
Uživatelský avatar
Souris
Treperenda
Treperenda
 
1075 příspěvků
21. září 2006
Příspěvekod Diny » pondělí 17. listopad 2008, 12:37
Teda Souris, nádhera, úplně to voní až k nám!!!:)

Já nám právě nandala svíčkajdu z králíka, chladí se - ale taky dobrota. Přemýšlela jsem, jestli to fotit, ale svíčkových tu už je...tak nič;)
Uživatelský avatar
Diny
Howgh
Howgh
 
6812 příspěvků
20. září 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy