ADV TOP
ADV LEFT

Goudové kuře (foto)*

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Ela » úterý 08. červen 2010, 20:02
Ingredience:
4 kuřecí prsní řízky
jarní cibulka-jeden svazek
1 středně velká cibule
4 kolečka kompotovaného ananasu
150 g šunky
200 g goudy (je třeba použít opravdu goudu, ne jiný sýr)
bylinková sůl a pepř

Postup:
Řízky lehce naklepáme, osolíme, opepříme a opečeme. Pak dáme do zapékací misky. Jarní cibulku bez natě nakrájíme spolu s cibulí a osmažíme, pak přidáme nakrájenou šunku na kostičky a nakrájený ananas.

Poklademe na řízky, zasypeme nakrájeným sýrem a dáme péct do předehřáté trouby na 200 stupňů na 20 minut. Nať nakrájíme na plátky a položíme na řízky.

Obrázek
Uživatelský avatar
Ela
Howgh
Howgh
 
9044 příspěvků
24. listopad 2006
Příspěvekod Katyk » úterý 08. červen 2010, 20:12
Tak rizky a cibule bych tu mela, teda ja bych jedla... Vypada to moc pekne.

Elo, proc jen gouda a ne jiny syr?
Uživatelský avatar
Katyk
Diskutérka
Diskutérka
 
2043 příspěvků
02. listopad 2007
Praha zapad
Příspěvekod Ela » úterý 08. červen 2010, 20:24
Katyk píše:Tak rizky a cibule bych tu mela, teda ja bych jedla... Vypada to moc pekne.

Elo, proc jen gouda a ne jiny syr?

Byl to recept k článku o goudě, kde ji chválili, jak chutná a dobře se roztavuje. ;) Takže doporučovali goudu, mně přišla také taková mazlavější a lepší než třeba eidam.
Uživatelský avatar
Ela
Howgh
Howgh
 
9044 příspěvků
24. listopad 2006
Příspěvekod Kavi » úterý 08. červen 2010, 20:29
Ela píše:
Katyk píše:Tak rizky a cibule bych tu mela, teda ja bych jedla... Vypada to moc pekne.

Elo, proc jen gouda a ne jiny syr?

Byl to recept k článku o goudě, kde ji chválili, jak chutná a dobře se roztavuje. ;) Takže doporučovali goudu, mně přišla také taková mazlavější a lepší než třeba eidam.


Co máš proti eidamu? Zděnda vyloženě doporučuje :D
Uživatelský avatar
Kavi
Howgh
Howgh
 
7957 příspěvků
22. září 2006
Brno
Příspěvekod Cherry » úterý 08. červen 2010, 20:34
vypadá to skvěle. Goudu milujume a zrovna jsme dneska koupili ;)
Co to je na fotce za přílohu? Bageta s bylinkovým máslem či čo?
Uživatelský avatar
Cherry
Guma a neuvařitelná slepice :-)
 
6299 příspěvků
24. září 2006
Pařezová chaloupka
Příspěvekod Ela » úterý 08. červen 2010, 20:45
Cherry píše:vypadá to skvěle. Goudu milujume a zrovna jsme dneska koupili ;)
Co to je na fotce za přílohu? Bageta s bylinkovým máslem či čo?

Přesně tak.
Uživatelský avatar
Ela
Howgh
Howgh
 
9044 příspěvků
24. listopad 2006
Příspěvekod Cherry » úterý 08. červen 2010, 20:50
Ela píše:
Cherry píše:vypadá to skvěle. Goudu milujume a zrovna jsme dneska koupili ;)
Co to je na fotce za přílohu? Bageta s bylinkovým máslem či čo?

Přesně tak.



děkujíííí
Uživatelský avatar
Cherry
Guma a neuvařitelná slepice :-)
 
6299 příspěvků
24. září 2006
Pařezová chaloupka
Příspěvekod Peki » úterý 08. červen 2010, 21:08
Elo
Vypadá to krásně, koupím goudu, ananas a vyzkouším. ;)

Kavi
jasně. :D eidam, ten je vždycky doma :) , když není ananas, švihneme tam broskve :D , roztopím :grr: prohodím :grr: .............a bude z toho úplně jiný jídlo. :D


Já si teda přece jen počkám na goudu. :hura:
Naposledy upravil Peki dne 08. červen 2010, 21:11, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Peki
Treperenda
Treperenda
 
1066 příspěvků
30. září 2009
Praha
Příspěvekod Kavi » úterý 08. červen 2010, 21:10
Kavi
jasně. :D eidam, ten je vždycky doma :) , když není ananas, švihneme tam broskve :D , roztopím :grr: prohodím :grr: .............a bude z toho úplně jiný jídlo. :D


Já si teda přece jen počkám na tu goudu. :hura:[/quote]

Zlatej Babica
:D
Uživatelský avatar
Kavi
Howgh
Howgh
 
7957 příspěvků
22. září 2006
Brno
Příspěvekod Katkausa » úterý 08. červen 2010, 21:14
Tak si rikam, ze zase nejaky zajimave znejici recept s fotem, kouknu, zaslintam... a ona Eli! :D Vypada to opravdu nadherne. :hura:

Mimochodem - Eli, ty mas vzycky ty fotky u receptu tak nadherny a profesionalni, ze i kdybys vyfotila stary roztrhany spinavy fusekle a dala je na talir, tak na ne dostanu chut. :oops:
Uživatelský avatar
Katkausa
Klevetnice
Klevetnice
 
3868 příspěvků
24. duben 2008
konečně zase Čechy :-)
Příspěvekod Bluecat3 » pondělí 14. červen 2010, 11:22
Děkuju za bezva recept, goudové kuře bylo v neděli na oběd a ještě odpoledne jsem chodila vylizovat pekáček :oops: :hura:
Uživatelský avatar
Bluecat3
Drbna
Drbna
 
4260 příspěvků
21. duben 2008
Příspěvekod Noemmi » středa 16. červen 2010, 08:12
Vypadá to super. Jen kupuju vyzrálou goudu v sýrařském krámku za cca 500 za kg, nevím, jestli by mi nebylo líto 200g naházet na kuře a zapéct...
Jak moc vyzrálou používáte? Mají tam mnoho druhů...
Ale asi moc ne, když píšete, že je měkká.
Uživatelský avatar
Noemmi
Drbna
Drbna
 
4600 příspěvků
03. květen 2007
Horská oblast Litoměřicka
Příspěvekod Ela » středa 16. červen 2010, 09:55
Noemmi píše:Vypadá to super. Jen kupuju vyzrálou goudu v sýrařském krámku za cca 500 za kg, nevím, jestli by mi nebylo líto 200g naházet na kuře a zapéct...
Jak moc vyzrálou používáte? Mají tam mnoho druhů...
Ale asi moc ne, když píšete, že je měkká.

Já na to zapečení koupila normálně naváženou v Tescu. Na cenu si přesně nevzpomenu, snad okolo 60 Kč +/- za 250 g.
Uživatelský avatar
Ela
Howgh
Howgh
 
9044 příspěvků
24. listopad 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy