ADV TOP
ADV LEFT

Jak péct králíka

Moderátor: Trixl

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Veru123 » pátek 22. duben 2016, 12:13
Po období "gumových králíků" je pro nás nej, když ho cca hodku uvařim v papináku jen třeba s bobkovým listem, pepřem, větev tymiánu, cokoliv.... Pak udělám marinádu - česnek, trochu oleje, hořčice, bylinky a zvolna peču na těch 150-170 klidně 2 hod, přidat k tomu slaninu, cibuli, znovu plátky česneku, rozmarýn, podlít klidně vínem, co kdo má rád a pak odkryté dodělat
Uživatelský avatar
Veru123
Klábosilka
Klábosilka
 
400 příspěvků
21. září 2006
Příspěvekod Karoli » pátek 22. duben 2016, 13:01
Pomalý hrnec :) genialni zázrak,králíka zrovna peču :)
Uživatelský avatar
Karoli
V osobním kontaktu nepříjemná :-)
 
2107 příspěvků
21. září 2006
Příspěvekod Fazole » pátek 22. duben 2016, 20:34
Pomalím v troubě, klidně půl dne a je bezva odpadací.

Holky, ale brala bych recept na dušenýho, jakýkoli.
Uživatelský avatar
Fazole
Kecka
Kecka
 
1557 příspěvků
01. listopad 2006
Příspěvekod Misicka » pátek 22. duben 2016, 20:48
Dělám dušeného v papiňáku na česneku - osolím, hodně očesnekuji, dám jednotlivé porce osmahnout do papiňáku, poté tam navrstvím všechny osmahnuté porce, zaliji trochou horké vody a dusím v papiňáku. Nechám udělat až jde maso od kosti, pak oberu a šťávu zahustím buď moukou nebo koupenou jíškou. Podávám s bramborovým knedlíkem a špenátem, A je to mňamka.
Uživatelský avatar
Misicka
Howgh
Howgh
 
5021 příspěvků
01. leden 2007
Česká Lípa
Příspěvekod Pájík » pátek 22. duben 2016, 20:56
Fazole píše:Pomalím v troubě, klidně půl dne a je bezva odpadací.

Holky, ale brala bych recept na dušenýho, jakýkoli.



Taky tak, já pomalím už všechno a všichni pak chrochtají :D :D
Uživatelský avatar
Pájík
Klevetnice
Klevetnice
 
3763 příspěvků
20. září 2008
Příspěvekod Fazole » sobota 23. duben 2016, 17:15
Misicko, dík, zkusím taky tak.
Uživatelský avatar
Fazole
Kecka
Kecka
 
1557 příspěvků
01. listopad 2006
Příspěvekod Zuza77 » pondělí 25. duben 2016, 08:53
Od puvodni diskuse jsem v upravach kralika zasadne pokrocila a jednoznacne u nas vitezi uprava podle Itala - na vine a cernych olivach. Recept se snadno vygugli. Uz jsem si to i upravila pro pomaly hrnec. Jen se musi dobre odhadnout mnozstvi vody nebo pak.omacku zredukovat na plotne. Kdyz je to moc vodove, je to nepozivatelne.

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar
Zuza77
Howgh
Howgh
 
12900 příspěvků
29. listopad 2009
Příspěvekod Fazole » středa 27. duben 2016, 20:34
Dneska megaúspěch na hlívách a smetaně, jemně obarvené červenou paprikou. :-)
Uživatelský avatar
Fazole
Kecka
Kecka
 
1557 příspěvků
01. listopad 2006
Příspěvekod MarinkaBobinka » sobota 19. srpen 2017, 14:22
Já chovám králíka jako domácího mazlíčka a všechny vás moc zdraví :D
MarinkaBobinka
Pískle
 
3 příspěvků
19. srpen 2017

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy