Stránka 1/
Moderátoři: Kacula, Dacanka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Ahoj ženy, chci mužům z naší rodiny (dospělým) pořídit auto na dálkové ovládání, ale moc se v tom nevyznám. Nechci, aby mě to finančně sežralo, ale zas taky aby je to chvíli zabavilo. Poraďte, pls, typ a na co si dát pozor, případně, co by mělo mít.
Líbí se mi celkem tohle, navíc na něj je teď na jednom slevovém serveru akce, co vy na to, máte někdo?

Díky Karoli
-

Karoli
- V osobním kontaktu nepříjemná :-)
-
- 2108 příspěvků
- 21. září 2006
Máme snad to samé, jen modrou barvu. A pozor, při jízdě neskutečně blikají kola, v přítmí je to snad o epileptický záchvat. Samy děti odmítly používat.
A tuším bylo ze Sparkysu.
-

Maty
- Moderátor - Sporťák

-
- 10396 příspěvků
- 21. září 2006
-
Maty a blikání nejde vypnout?
-

Karoli
-
- 2108 příspěvků
- 21. září 2006
-

Mirabilis
- Kecka

-
- 1798 příspěvků
- 12. březen 2010
my máme doma obdobné jen dovezené z itošky za 5 euro a super. Sice bliká ale u nás se líbí. Přetáčí ty přední kola dělá takový kotouly a všem dse líbí. Tak si myslím že super.
-

Agaataa
- Klábosilka

-
- 578 příspěvků
- 25. červenec 2009
- Jihlava
Dostali jsme od babičky a po několika téměřúrazech jsem zabavila jako nebezpečné. Ta přední náprava se točí dokola jakoby v podélné ose auta. Mladší vzal auto do ruky a na ovladači zmáčknul toto otáčení - a bylo to o urvání prstů (nebo aspoň minimálně o velmi nepříjemné skřípnutí).
Blikání nekomentuju.

-

Zuza77
- Howgh

-
- 12842 příspěvků
- 29. listopad 2009
Vypnutí blikání jsem nezjistila, kouknu, ale obávám se, že asi ne.
Rozhodně okouknout naživo v nějakém obchodě.
Karoli, v Bambuli teď měli krásné teréňáky na dálkové ovládání, velké, ve výprodeji asi za 499,-. Koukni tam!
-

Maty
- Moderátor - Sporťák

-
- 10396 příspěvků
- 21. září 2006
-
Teda nevim ale holka 16mesicu si do toho prst neskripla. Asi dejde deti do bublinkove folie a zadny saky paky a to ze to blika prece nezpusobi epi zachvat u deti ktere epi nema.
-

Agaataa
- Klábosilka

-
- 578 příspěvků
- 25. červenec 2009
- Jihlava
Agaato, nevím, jestli máme stejný model, ale ty přední kolečka mají dost ostré trny a pokud se točí rychle a nestojí na zemi (dítě to drží v ruce), tak si může a) skřípnout docela ošklivě prst (nestalo se zatím), nebo se o to dost nepříjemně odřít (stalo se a fakt je to hnus, když jsem si to zkoušela).
Nejsem přehnaně opatrná matka, spíš si někdy říkám, že naopak, ale tohle je prostě hračka, kterou jsem vyřadila - tak píšu zkušenost, aby si to mohl každý rozmyslet. Není třeba hned jiný pohled na věc napadat.
-

Zuza77
- Howgh

-
- 12842 příspěvků
- 29. listopad 2009
Díky všem za zkušenosti

Já to chci pro dospělý, takže doufám, že ti si poraděj. Jdu do toho.
-

Karoli
-
- 2108 příspěvků
- 21. září 2006
Stránka 1/