ADV TOP
ADV LEFT

Dobropečení chleba, dobroprodej kvásku

Moderátor: Lucka73

Nástěnka
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Příspěvekod Pajis » pondělí 11. listopad 2013, 21:39
Ošatky - nějak ten člověk nereaguje a já si vzpomenu v noci a to se michce ho uhánět... (a navíc se mi teď daří tak 50:50 i bezošatkové bochníčky :hura: )

A jinak velebím plastovou stěrku (stála celých 7 Kč) a pak taky lenošský postup míchání, kdy chvíli míchám, pak zachraňuju děti,domácnost..., zase chvíli míchám, pak těsto nechám skoro hodinu ležet v míse a pak teprve vyklopím a uhnětu kouli na pomoučený stůl - první "tahy" dělám tou stěrkou a pak už se na mě těsto prakticky nelepí!
Pečení zdar!
Uživatelský avatar
Pajis
Klevetnice
Klevetnice
 
3420 příspěvků
10. květen 2009
Plzeň
Příspěvekod Lydushe » pondělí 11. listopad 2013, 21:45
jo jo, tomu, že to necháš ležet se odborně říká "autolýza" :D
hezkej název ne?

já včera měla zase akci :)
kynula jsem chleba zadělávaný syrovátkou a měla jsem to trochu řidší.. dala rozpálit troubu, za chvíli kouknu světýlko nesvítí, tak vyklopim chleba na plech, otevřu troubu.. a ona studená.. :P
Blbka jsem jen zapnula žárovku :D
Uživatelský avatar
Lydushe
Guma a neuvařitelná slepice :-)
 
11052 příspěvků
21. prosinec 2006
Rokycansko
Příspěvekod Pajis » pondělí 11. listopad 2013, 21:55
Kdyby stejně na autolýzu fungovalo třeba i luxování, to by bylo :hura:

Na žárovku jsem kdysi "pekla" u tchýně americké brambory... S tím rozdílem, že jak bylo v kuchyni husto, tak jsem se zdekovala a chybička byla odhalena až těsně před servírováním na stůl :roll:
Uživatelský avatar
Pajis
Klevetnice
Klevetnice
 
3420 příspěvků
10. květen 2009
Plzeň
Příspěvekod Lydushe » pondělí 11. listopad 2013, 22:17
Pajis píše:Kdyby stejně na autolýzu fungovalo třeba i luxování, to by bylo :hura:

Na žárovku jsem kdysi "pekla" u tchýně americké brambory... S tím rozdílem, že jak bylo v kuchyni husto, tak jsem se zdekovala a chybička byla odhalena až těsně před servírováním na stůl :roll:



ty jo autolýza u luxu, to by bylo dobrý :D

a jak to brambory zvládly? :D
Uživatelský avatar
Lydushe
Guma a neuvařitelná slepice :-)
 
11052 příspěvků
21. prosinec 2006
Rokycansko
Příspěvekod Pajis » pondělí 11. listopad 2013, 22:30
No nic moc, byl z nich druhý chod :roll:...
Uživatelský avatar
Pajis
Klevetnice
Klevetnice
 
3420 příspěvků
10. květen 2009
Plzeň

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Poslední diskuze
    Poslední příspěvky
      Poslední komentáře
        © 2009 - 2013 Baby-Cafe.cz, všechna práva vyhrazena.

        Partnerské odkazy