Stránka 1/
Moderátor: Lucka73
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Loni nebo předloni se u nás v práci začaly vyrábět vánoční patchworkové koule a zvonečky, nadšeně jsem tenkrát nakoupila nějaký materiál, ale už se nedostala k realizaci. Teď jsem je našla zapomenuté ve skříni, tak mě napadlo jestli by se tady nenašly šikovné ruce které by dílo zhotovily a následně nabídly do aukce, jejichž výtěžek by šel na Zrnka, já sama na to jaksi nemám prostor. Mám pár koulí různých velikostí, 2 krabičky obyč špendlíků a 2 balíčky stuh, ale jsem ochotná koupit další, případně věnovat peníze na koupení, protože to dle mého není úplně levná záležitost. Upřednostním předání v Brně a okolí.
A třeba se přidá i někdo jiný?
Návod je třeba
tady (úplně dole je návod i na zvoneček),
tady nebo
tu, případně se dají najít jiné. Když dáte do googlu vánoční koule patchwork nebo artyčok tak vám vyjede spousta inspirace.
-

Yvča
- Klevetnice

-
- 3044 příspěvků
- 16. červen 2007
-
Já mám sadu hotových háčkovaných (nebo paličkovaných?) bílých vánočních ozdob. Jsou nádherné, ale nevyužiju je, takže jestli bude zrnková vánoční aukce, tak je rovněž dávám k dispozici. Poslala bych foto, až to bude aktuální.
-

Zuza77
- Howgh

-
- 12906 příspěvků
- 29. listopad 2009
Jestli bude všechno ok, tak jedu. Vezmu sebou.
-

Zuza77
- Howgh

-
- 12906 příspěvků
- 29. listopad 2009
Hezky jste si tu popovídaly

, a teď někdo na tu výrobu?? Jsem doufala že bude aspoň trošičku zájem

.
-

Yvča
- Klevetnice

-
- 3044 příspěvků
- 16. červen 2007
-
Yvča píše:Hezky jste si tu popovídaly

, a teď někdo na tu výrobu?? Jsem doufala že bude aspoň trošičku zájem

.
Pár kousků - nějakou sadu bych zvládla. Budu nakukovat, jestli se to bude realizovat.
-

Maxik
- Diskutérka

-
- 2871 příspěvků
- 21. září 2006
- Ocelové srdce republiky - 400m od Odry, 300 od dálnice, 200 od nádraží a 100 od fabriky
Kolik si toho představuješ??? Možná bych něco zvládla

-

Chumlik
- Žvatlalka

-
- 160 příspěvků
- 19. leden 2007
- Vysočina
Já si představuju že někdo něco vyrobí, nemyslela jsem zrovna sadu, stačí 1 kus, pak vyfotí, pošle zprávu někomu v Zrnkovedení, nejlíp asi Lucka nevímjakéčíslo

, ta vyhlásí aukci a bude se dražit. I kdyby to byl jen jeden kousek, každá koruna na účtu dobrá si myslím.
-

Yvča
- Klevetnice

-
- 3044 příspěvků
- 16. červen 2007
-
Rozumím; Lucka
nějakéčíslo o tom ví

?
-

Maxik
- Diskutérka

-
- 2871 příspěvků
- 21. září 2006
- Ocelové srdce republiky - 400m od Odry, 300 od dálnice, 200 od nádraží a 100 od fabriky
Tak jsem dnes scháněla polystyrenové kouličky, zvonečky a ještě nic nemají

Myslela jsem že bych to vyzkoušela.
Tak až příští týden (snad už budou mít)

-

Chumlik
- Žvatlalka

-
- 160 příspěvků
- 19. leden 2007
- Vysočina
Maxik, zatím asi neví, jestli se do toho fakt pustíte tak ji jdu někde nějak najít a napsat.
A kdyby někdo z vás chtěl ty koule poslat tak dejte vědět, bych se nějak přemluvila a zabalila je

, mám 2 velké 12 cm, 2 menší 8 cm a 5 malých asi 5 cm. Zvonečky nemám, ale můžu se zítra zkusit zeptat. Červenou a zelenou stuhu se zlatým okrajem a nějakou zlatou šňůrku. Plus ty špendlíky, ale dočetla jsem se že existují nějaké spešl patchworkové, tyhle jsou úplně obyč.
-

Yvča
- Klevetnice

-
- 3044 příspěvků
- 16. červen 2007
-
Tak můj první hokus pokus. Něco jsem našla doma tak jsem se pokusila. Není to ono ale jestli by tedy byl zájem můžu něco vytvořit.

-

Chumlik
- Žvatlalka

-
- 160 příspěvků
- 19. leden 2007
- Vysočina
Já se inspirovala na tvoření s dětmi a nakoupila jsem všechno v Bauhausu, tak kdybyste chtěl někdo tip (ovšem pálka to teda je).
-

Maggiemae
- Howgh

-
- 5117 příspěvků
- 10. leden 2007
Chumlik píše:Tak můj první hokus pokus. Něco jsem našla doma tak jsem se pokusila. Není to ono ale jestli by tedy byl zájem můžu něco vytvořit.

Krása, jsi šikulka a neříkej že je to první pokus!
Doplním fotku

A materiál na tvoření je už udaný, mám radost!
-

Yvča
- Klevetnice

-
- 3044 příspěvků
- 16. červen 2007
-
Jéé, holky, vy jste prostě úplně neskutečný!!!!
Moc díky!
-

Lucka73
- Howgh

-
- 8402 příspěvků
- 11. listopad 2006
-
Holky a byl by zájem o toto? Luci ?

nevím jestli se mě podaří vložit fotka

-

Chumlik