Bylo by možné zkrátit tylovou sukni? Je to jen kus tylu či čehosi průhledného přes minišaty. Já ani nevím, jestli je to reálné

Kdyby ne, prosila bych taktéž fiktivní bundu
Moderátor: Lucka73
Le_chat_noir píše:Pokud byste měly málo práce, já mám hodně zkracování
Tangerine píše:Pájík píše:Zip na fusaku do kočáru je asi moc což?? Ale něco tu asi najdu.
Myslím, že by to neměl být problém - zjistím. (Já osobně si troufnu jen na ty lehčí věci - zkracování a tak. Ale možná v rámci získání praxe vyměním pod odborným dohledem zip u manželových kalhot. Ten mě snad nezabije, když to zmrvím.) Každopádně by sis musela sehnat vhodný zip. Zipy v dílně nemáme.
Tangerine píše:Pixar píše:To je naprosto Bozi akceJen ja bych potrebovala zasit kousek roztrhle podsivky v kabatu
, pidi kousek ve svu tricka (ja bych to mela urco kostrbaty) a zkratit zavesy, slo by to? Me byste zachranily (ja sotva prisiju knoflik) a mela bych dobry pocit z vydanych penez, cenu bych akceptovala. Pokud bude zdravi, muzu v obou terminech a v jakemkoli case. Dekuji.
Pix, jasně, že by to šlo.![]()
A pokud by někdo měl o podobné služby v rámci dobroakce zájem a jen by se mu to nehodilo v tu sobotu (kdy se v dílně budeme opravám a úpravám oděvů věnovat), tak není problém se domluvit na individuálním předání a opětovném vyzvednutí oblečení třeba i v průběhu pracovního týdne.
Tangerine píše:Pájík píše:Tangerine píše:Pájík píše:Zip na fusaku do kočáru je asi moc což?? Ale něco tu asi najdu.
Myslím, že by to neměl být problém - zjistím. (Já osobně si troufnu jen na ty lehčí věci - zkracování a tak. Ale možná v rámci získání praxe vyměním pod odborným dohledem zip u manželových kalhot. Ten mě snad nezabije, když to zmrvím.) Každopádně by sis musela sehnat vhodný zip. Zipy v dílně nemáme.
Zip si koupím to je jasný, fusak klidně poskytnu na "pokus". Minule stála výměna cca 500, to seženu jiný na mne, ale když jde o dobrou věc.....
To je výzva! Tak já už si kdysi zvládla vyměnit zip u bundy, ale je na tom dost znát, že to dělal amatér.
Pájík píše:Tangerine píše:Pájík píše:Tangerine píše:Pájík píše:Zip na fusaku do kočáru je asi moc což?? Ale něco tu asi najdu.
Zip si koupím to je jasný, fusak klidně poskytnu na "pokus". Minule stála výměna cca 500, to seženu jiný na mne, ale když jde o dobrou věc.....
To je výzva! Tak já už si kdysi zvládla vyměnit zip u bundy, ale je na tom dost znát, že to dělal amatér.
Tange, fusak má za sebou 4 děti a je mu 8 let, jako jo, se zipem bych ho asi prodala, ale své si odsloužil, když bude po pokusu schopen odsloužit svou poslední zimu, je mi celkem fuk, že to nebude jako "od švadleny"...hlavně, že batolák neomrzne a já ho nebudu muset motat do dalších dek přes nefunkční fusak a nebo hledat na mmb jiný fusak....
Tangerine píše:Ursus píše:Super akce!
Bylo by možné zkrátit tylovou sukni? Je to jen kus tylu či čehosi průhledného přes minišaty. Já ani nevím, jestli je to reálné![]()
Kdyby ne, prosila bych taktéž fiktivní bundu
Mělo by to jít. Přidala jsem tě na nástěnku.
Xsamotar píše:Pájík píše:Tangerine píše:Pájík píše:Tangerine píše:Pájík píše:Zip na fusaku do kočáru je asi moc což?? Ale něco tu asi najdu.
Tange, fusak má za sebou 4 děti a je mu 8 let, jako jo, se zipem bych ho asi prodala, ale své si odsloužil, když bude po pokusu schopen odsloužit svou poslední zimu, je mi celkem fuk, že to nebude jako "od švadleny"...hlavně, že batolák neomrzne a já ho nebudu muset motat do dalších dek přes nefunkční fusak a nebo hledat na mmb jiný fusak....
Já mám třeba doma docela volný fusak.. kdyby náhodou
Tangerine píše:Puisek píše:Ahoj, Tange skvělý nápad!!! Ráda bych si také nechala opravit "fiktivní bundu", dejte prosím vědět číslo účtu, nebo můžu přímo na Zrnka pod nějakým VS????![]()
Díky dámy! Verča
Děkuji. Nápad nebyl můj. Já jsem jen vrchní organizátor.![]()
Co se týká fiktivních objednávek, tak jsem dnes domluvila s Miss, že je až do konce ledna můžete realizovat přes tento Zrnka účet: 2900682819/2010, v platbě uvádějte variabilní symbol 111
Tangerine píše:Rysavka píše:Tangerine píše:Puisek píše:Ahoj, Tange skvělý nápad!!! Ráda bych si také nechala opravit "fiktivní bundu", dejte prosím vědět číslo účtu, nebo můžu přímo na Zrnka pod nějakým VS????![]()
Díky dámy! Verča
Děkuji. Nápad nebyl můj. Já jsem jen vrchní organizátor.![]()
Co se týká fiktivních objednávek, tak jsem dnes domluvila s Miss, že je až do konce ledna můžete realizovat přes tento Zrnka účet: 2900682819/2010, v platbě uvádějte variabilní symbol 111
Tange díky. Tak já doma konečně pozašívám dětem čepice a sobě roztrženou vnitřní kapsu a pošlu něco na zrnka
Ryšavko, to je geniální způsob dobrošití.![]()
Tangerine píše:Pájík píše:Xsamotar píše:Pájík píše:Tangerine píše:Pájík píše:Tangerine píše:Pájík píše:Zip na fusaku do kočáru je asi moc což?? Ale něco tu asi najdu.
Já mám třeba doma docela volný fusak.. kdyby náhodou
Tak ho schovej, kdyby náhodou, na hory asi bude třeba funkční, tady přežiju s dekama![]()
No to je mi důvěra!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků