vše o chystání k porodu, o porodu a hned po porodu
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Jako porodila jsem na termín, ale jedla jsem skořicová jídla, brala homeo na přípravu cest a zaručeně se něco pohnulo (doslova) při svižné procházce do kopce, pak už šla do dvou hodin zátka a stahy...
Ale vlastně je fakt, že den před tím došlo u mě k tomu smíření a tím pádem k psych.uvolnění.
-

Vrtina
- Treperenda

-
- 1227 příspěvků
- 06. květen 2008
- Plzeňsko
Vrtina píše:Jako porodila jsem na termín, ale jedla jsem skořicová jídla, brala homeo na přípravu cest a zaručeně se něco pohnulo (doslova) při svižné procházce do kopce, pak už šla do dvou hodin zátka a stahy...
Ale vlastně je fakt, že den před tím došlo u mě k tomu smíření a tím pádem k psych.uvolnění.
Predchozi dve ditka byla terminova, resp. druhorozena den pred terminem. Ale mne uz to taaaak nebavi

No, nekdy vylizt musi, ze jo. Tak se hodim do klidu (hahaha) a budu vyckavat.
-

Kobliha82
- Howgh

-
- 6612 příspěvků
- 24. říjen 2010
Ještě budeš na bříško vzpomínat, já teda jo, šestinedělí je blé
Až teď je to fajn!
-

Vrtina
- Treperenda

-
- 1227 příspěvků
- 06. květen 2008
- Plzeňsko
Povodne som myslela, že diskusiu obnovil náš ešte nerodiaci červen
to očakávanie na konci je fakt občas na palicu, dúfam, že nebudem tentokrát tolko prenášať, že toto mimino príde v ten najideálnejší čas. Tie deti vedia, čo robia a cvičia s nami a našimi plánmi ešte pred narodením.
Zase si vravím, že je to možno naposledy a že budem na toto obdobie spomínať...
holky držte/me sa!
ubi - ešte len 36+6tt, tak púšťa múdra

-

Ubikvita
- Howgh

-
- 6009 příspěvků
- 07. duben 2010
- Vysočina
Jooo, to je mozny, ze buu. jeste rada vzpominat. Pravda, ono mne taky ceka absolutni nevyspani, plac, kterymu nerozumim, hlidani dvou draku, aby na mimino neskocili... Tak nevim, ja snad ani rodit nechci

-

Kobliha82
- Howgh

-
- 6612 příspěvků
- 24. říjen 2010
Ubikvita píše:Povodne som myslela, že diskusiu obnovil náš ešte nerodiaci červen

to očakávanie na konci je fakt občas na palicu, dúfam, že nebudem tentokrát tolko prenášať, že toto mimino príde v ten najideálnejší čas. Tie deti vedia, čo robia a cvičia s nami a našimi plánmi ešte pred narodením.
Zase si vravím, že je to možno naposledy a že budem na toto obdobie spomínať...
holky držte/me sa!
ubi - ešte len 36+6tt, tak púšťa múdra

Ubi, my to nebyly

Ale na vlne se klidne svezu ;)
-

Kobliha82
- Howgh

-
- 6612 příspěvků
- 24. říjen 2010
Kobliho, všimla som si
zase, aby sme boli "Červen 2012" a mali v máji odrodené, to by bol bordel

, takže aspoň do piatku vyržať
a bežím preč, aby ste ma s Katchen neubili

-

Ubikvita
- Howgh

-
- 6009 příspěvků
- 07. duben 2010
- Vysočina
Do patku rikas, jo? No, hodis miminem rec
A neboj, ja jsem vcelku mirumilovne stvoreni. Biju jenom vosy

-

Kobliha82
- Howgh

-
- 6612 příspěvků
- 24. říjen 2010
Kobliha82 píše:Jooo, to je mozny, ze buu. jeste rada vzpominat. Pravda, ono mne taky ceka absolutni nevyspani, plac, kterymu nerozumim, hlidani dvou draku, aby na mimino neskocili... Tak nevim, ja snad ani rodit nechci

Ano, přesně tak to bylo...
-

Vrtina
- Treperenda

-
- 1227 příspěvků
- 06. květen 2008
- Plzeňsko
U nás teda aboslutně nejvíc pomohl sex

-
karel.volopich2
- Pískle
-
- 1 příspěvků
- 10. duben 2014
S dcerou jsem se domluvila. Řekla jsem jí, že se musí narodit během 48 hodin, protože jinak nemá kdo hlídat staršího sourozence. Vybrala si ráno posledního dne. Narodila se dva dny před termínem. Ale ona je odmalička trochu "čarodějnice". Zkus se prostě domluvit.
-

Julianna_ls
- Krafařka

-
- 775 příspěvků
- 20. srpen 2012
Já jsem u prvního dítěte šla přesně na termín a musím říct, že ve srovnání s jinými maminkami a dětmi, které neměly to štěstí a šly rodit o pár dní, či týdnu dřív, to bylo u nás vše takové víc v pohodě...porod za tři hodiny od první kontrakce, miminko ideální míry, takže za dva dny domů a i pak bylo mé dítě méně uplakané, spokojené a i já jsem pak měla lepší start do mateřství. Takže nejlepší je počkat a naopak se spíš soustředit na ten den D, který má být. Já sama jsem teď ve 38.týdnu a také bych si už přála porodit, ale nic nepodnikám...ono to stejně urychlit nejde:-)
-
Kratochvílová
- Pískle
-
- 1 příspěvků
- 29. prosinec 2014