sem zmizela vybraná témata z diskusí ke smazání
Pravidla fóra
PŘÍSTUP DO FÓRA
bez registrace/přihlášení: jen čtení
noví/registrovaní uživatelé: běžný přístup
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Ahoj, čerstvě šestiletá si s tím hrála hodně po Vánocích. Ale teď už to leží na poličce, přeci jen už si ty 3 knížky, co má projela několikrát. Hrála si hlavně s tou předškoláckou knížkou, na kterou už je tvoje dcera určitě malá, ty další 2 už jí tak nezaujaly.
9ti letý si s tím hrál jen chvilku, takže otázka je, jestli za ty peníze to bude výhra, jestli jí to bude dlouhodobě bavit.
-

Misapoho
- Krafařka

-
- 997 příspěvků
- 05. červenec 2007
- Benešovsko
Míšo díky, to jsem potřebovala vědět - jestli je to baví pořád, nebo to bylo jen chvilkové. Jí by určitě bavily zvířata. Ale zatím jsem to viděla vždycky jen v krabici, v reálu jsem nikde nevyzkoušela. Tak vůbec netuším co od toho čekat...
-
Felisa
- Klábosilka

-
- 328 příspěvků
- 15. listopad 2014
Mám děti 4 a 8 let, dostaly k Vánocům atlas světa, ČR, zvířata a angličtinu. Občas to na chvíli vytáhnou, ale většinu času je to v krabici. Doufala jsem, že se s tím zabaví a naučí něco samy, ale asi by k tomu potřebovaly dospělého.
Nejvíc je baví nahrát knížku a přikládat tužku do jiné

-

Jezule
- Treperenda

-
- 1387 příspěvků
- 22. duben 2008
- Východní Čechy
Jezule, možná zkusit tu předškoláckou pro to mladší dítě, naše se s tím zabavila hodně, ty ostatní ji fakt moc nebavily.
Já to koupila jen kvůli tomu, že mamka chtěla pro ní něco k Vánocům a já jí nechtěla koupit žádnou blbost a už jsem fakt nevěděla. Normálně bych jí to asi nekoupila.
-

Misapoho
- Krafařka

-
- 997 příspěvků
- 05. červenec 2007
- Benešovsko
Ahojte, zakladala jsem diskuzi, tak muzu prihodit cerstvu zkusenost.

U nas to teda jede hodne, hraje si s tim starsi (7 a pul). Jednou za dva tri dny to vytahne a jede. Hraje si s tim treba s mladsim nebo babickou na skolu. Maji to jako ucebnice

Takze u nas se to ujalo. Hraje si s tim dost sam. Mame Atlas sveta a Svet zvirat. Ted dostane mladsi tu pro predskolaky. Ale pocitam, ze ten si s tim prave sam moc nevyhraje. Podle me to bavi spis ty starsi, ze si v tom muzou i cist a tak. Doufam, ze se toho taky ujme starsi a mladsiho si vezme do parady

A v planu mam i Anglictinu. Skoda, ze Vesmir bude jenom jako puzzle.
J.
-

Džawa
- Klábosilka

-
- 590 příspěvků
- 13. leden 2009
u nás ji má od Vánoc 5,5 leťák, pravda, že se mu líbí hlavně funkce MP3, co ta tužka má (natáhnete přes USB z počítače, spouští si sám z tužky pomocí ovládací nálepky)
Před chvíli jsem po měsíci našla knihu, co ji založili tak šikovně, že nebyla, tak si tu s tím teď hrál, nadšený, že pozná třeba Eifelovku nebo tučňáky (máme Atlas světa) . Ale vydrží mu to tak 15min, když jsem u toho s ním tak o něco déle
-

Klaris
- Moderátor látkovek a nosítek

-
- 8617 příspěvků
- 22. září 2006
- mezi Přerovem a Bystřicí
Zdravim, zkusim ozivit diskuzi. Syn 8,5 si preje k vanocum albi tuzku a zviřeci knihu. Ja bych nekupovala ale nema skoro jina přani (chytre hodinky). Rezignovala jsem na stavebnice a jine hracky. Nehraje si. Ma lego, kaplu, boffin, sevu atd...Zajimalo by me zda dle vašeho nazoru je ta zvireci kniha i pro starsi deti a zda tuzka jako celek zaujme i starsi.Vetsinou ctu jak si s ni hraji mladsi deti. Diky moc. Ps:pokud by vas napadl darek pro nehrajici dite budu rada.
-

Juzi
- Pískle
-
- 90 příspěvků
- 07. listopad 2007
- Tam ve skalach
Máme ji, ,původně kupovaná pro maloše, ale nakonec si nejvíc vyhrajou veloši (v tý době 8,10). Koupila jsem jim i nahrávací samolepky, české ddějiny a tak. Ty knihy jsou mnohdy zajímvavé i pro mne. Občas ji na pár měsíců nechaj, ale vracej se k ní.
-

Katest
- Krafařka

-
- 705 příspěvků
- 12. září 2010
Myslím si, že Atlas světa i ty zvířata jsou vhodné i pro starší, jsou tam podrobnosti o zvířatech (světadílech). Krásná a poměrně podrobná je i angličtina (podle mého je to nejobsáhlejší Albi knížka), ale je otázka, jestli to dítě bude bavit.
-

Kacous
- Klevetnice

-
- 3645 příspěvků
- 08. leden 2009
A bezvadné jsou i ty nálepky, dá se pak "oživit" i jakákoli normální kniha

-

Kacous
- Klevetnice

-
- 3645 příspěvků
- 08. leden 2009
My jsme velmi spokojení. Česká republika pěkně pokryje vlastivědu, České dějiny zase dějepis atd., takže je to nejen hračka, ale může to být i učební pomůcky zvlášť pro děti, které nerady čtou.
-

Suri
- Kecka

-
- 1833 příspěvků
- 24. září 2006
Děkuji za reakce, jsem ráda, že je v kurzu i u starších dětí, asi ji tedy zkusíme, syn si vybral tu zvířecí knihu, mě zujal anglický slovník a pak se uvidí.... a samolepky mi také přišli fajn, paradoxem je že už v loni přišla na přetřes a já jsem ji odmítla jako další elektronický "krám" byť vyukový a letos po ní asi sáhnu

-

Juzi
- Pískle
-
- 90 příspěvků
- 07. listopad 2007
- Tam ve skalach