sem zmizela vybraná témata z diskusí ke smazání
Pravidla fóra
PŘÍSTUP DO FÓRA
bez registrace/přihlášení: jen čtení
noví/registrovaní uživatelé: běžný přístup
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
takže ještě jednou, vysvětlete blbovi

, jako jsem já, přehráváte si to z čeho ? k domácím pracem ? jsem zaostalá, audioknihy miluju, ale dostávám je převážně na CD
konkrétně Povídky od Svěráka mám všechny a většinou si u nich popláču

-

Wingec
- Howgh

-
- 9773 příspěvků
- 27. září 2006
- Brno
Stahnu do mobilu, dam do bedecked ledvinky a pleju. U vareni nic moc, huci odsavac, ale na myti oken super.
Jeste jsem si vzpomněla na skvele Bylo nas pet - Filipovsky, Hrzanova Karlik a tovarna na cokoladu.
-

Melibea
- Drbna

-
- 4268 příspěvků
- 22. září 2006
- Východní Čechy
Stahuju si do noťasu, případně přehrávám on-line na tabletu pomocí aplikace. Poslouchám u žehlení nebo jen tak večer.
Poslouchám hlavně marketing, psychologii apod.
Dám, s dovolením, tip na první dva díly Mycelia. Kdo miluje sci-fi/fantasy žánr a zrovna se mu nechce číst, se zakoupením Mycelia neprohloupí - je výborné! A jeho audioverzi všichni moc chválí.
-

Bebet
- Treperenda

-
- 1477 příspěvků
- 17. září 2013
- (skoro) Brno
-
Wingec píše:takže ještě jednou, vysvětlete blbovi

, jako jsem já, přehráváte si to z čeho ? k domácím pracem ?
Wingec, já si audioknihy pouštím nejčastěji z notebooku, ale občas si je zkopíruju i do MP3. Z notebooku, když se jedná o práci, kterou si mohu vzít ke stolu, třeba čistím a krájím zeleninu na oběd, skládám prádlo a tak.
-

Nurita
- Treperenda

-
- 1080 příspěvků
- 10. září 2014
Bebet píše:Poslouchám hlavně marketing, psychologii apod.
Bebet, mohu poprosit o tipy na nějaké dobré audioknihy na toto téma? (Příp. i knihy, kdyby nebyla audioverze. Mimochodem, mám rozečtené Vzkvétání, o kterém jsi tu kdysi psala...)
-

Nurita
- Treperenda

-
- 1080 příspěvků
- 10. září 2014
Akce prodloužena do 5.10.
Naší sedmiletce jsem nakonec koupila Štuclinku a Zachumlánka
http://audioteka.com/cz/my-shelf/audiobook/stuclinka-a-zachumlanek To je nostalgie. Jako malá holka jsem měla LP desku a poslouchala ji pořád dokola, když jsem byla nemocná. Máme doma sice knížku, ale ten hlas Rudolfa Hrušínského mi k tomu prostě chyběl.
A jako druhou jsem vzala Maxipsa Fíka komplet, též jsem měla jako dítě

-

Petta
- Krafařka

-
- 668 příspěvků
- 08. únor 2007
Nurita píše:Bebet píše:Poslouchám hlavně marketing, psychologii apod.
Bebet, mohu poprosit o tipy na nějaké dobré audioknihy na toto téma? (Příp. i knihy, kdyby nebyla audioverze. Mimochodem, mám rozečtené Vzkvétání, o kterém jsi tu kdysi psala...)
Mám například:
The Brand Gap, Marty Neumeier
Proměna, Dan Heath, Chip Heath
Jak zaujmout hned napoprvé, Dan Heath, Chip Heath
Zbraně vlivu, Robert B. Cialdini
Vychováváme děti a rosteme s nimi, Naomi Aldortová (na této knize údajně stojí principy Nevýchovy)
Čtyři dohody a Pátá dohoda, Don Miguel Ruiz (kdo tomu dal nálepku "ezoterika, neberu", dělá chybu - skutečnosti v obou knihách napsané s velkou slávou objevují přední světoví profesoři psychologie a začínají o nich psát)
-

Bebet
- Treperenda

-
- 1477 příspěvků
- 17. září 2013
- (skoro) Brno
-
Dypecek dneska postovala na fcb, tak to sem (bez jejího svolení, ale jistě nic nenamítá) musím přepostovat
Divadlo Járy Cimrmana - Všech 15 her a texty, na které se nedostalo za 149 káčé!!!spolu s nimi celá produkce roku 2012 a 2013

pokud tomu dobře rozumím, tak co týden budou slevovat další ročník..?
PS: tak houby, každý den až do 15.10.
-

Ame
- Howgh

-
- 6254 příspěvků
- 07. listopad 2006
-
a Husitská epopej je mááá!!!

-

Ame
- Howgh