Taky mame po schuzce, ale koho budou mit, vubec netusime. Respektive, nejspis to budou pani uctelky, co ted maji pataky, ale tridy budou 4, takze jak budou rozdeleni, netusim. Ale pry by jich nakonec nemelo byt tak moc ve tride, jak v minulych letech. Tak jsem zvedava.
Zatim se probiraly spis ty organizacni veci, jako stravovani, druzina a tak.
A nas prvnak se do skoly porad netesi
Ja se tedy vubec nedivim, ze nerikaji jmena ucitelu. U nas je taky zverejnuji az o prazdninach. Ale je to z toho duvodu, ze prakticky nevi, kdo jim nakonec v zari nastoupi. A taky, co maji pak delat s tim, kdyz za nimi neustale chodi rodice, ze tuhle pancelku nechteji a podobne? Asi vsichni k jedne chodit nemuzou a chapu, ze je jim to neprijemne, kdyz nemuzou vyhovet kazdemu. Respektive, pak je to v duchu, vyhovime jednomu a chteji vsichni.

Me je jmeno v podstate jedno, protoze jsem stejne zjistila, ze je to strasne individualni a subjektivni. Nekdo na nejakou ucitelku nadava, druhy je s ni naopak spokojeny a jak bych se teda mela rozhodnout ja, dokud nemam tu zkusenost? Samozrejme doufam, ze zadnou carodejnici syn mit nebude. Me na tom spis vadilo, ze jsem nevedela, jestli bude ve tride s jeho kamaradkou, se kterou byt chteli. A malej se na to ptal a ja mu to nebyla schopna rict. Ja nevim, ja bych jim asi tochu verila, ze vi, co delaji. Samozrejme zalezi na skole, o tom zadna.
Kacous, pani ucitelka naseho starsiho taky na prvni pohled nepusobila uplne sympaticky, ale po case vyslo najevo ze je skvela. K detem vstricna, napomocna, umi byt i prisna, kdyz je potreba, ale presto ji maji radi a duveruji ji. A na ni jde videt, ze ma rada ona je

A po poslednich dvou schuzkach ma i mou plnou duveru. Takze bych prave moc nedala na prvni pohled a pohled a reci ostatnich. Nas syn ji ma moc rad a jen doufame, ze s nimi bude az do petky. Protoze stat se muze vsechno, a kdyz jim odpadne pedagog do prvnich trid, tak bude muset jit ona. No, mrzi me, ze mladsi takovou mit asi nebude. Takove by mely byt vsechny...
Seznam dostaneme az v zari, zatim mame poridit jen aktovku a penal

Pry ma kazda pancelka sve pozadavky, tak at neutracime zbytecne. No, tak zacnu koukat po aktovkach aspon