[quote="Vulpes"]inko, mám to úplně stejně!

Štve nebo neštve mě to periodicky podle fáze cyklu. Od pocitů, že mi to nevadí a že si skvěle rozumíme a všechno klape, až po PMS fázi, kdy mám zoufalý pocit, že ho snad vyhodím, opustím, že mi samotné bude líp, když stejně dělám všechno sama
Vulpes, mluvis mi z duse. Mam to taky tak
Jinak diky vsem za prispevky, rada si prectu, jak to funguje jinde. I kdyz podle nekterych prispevku si uvedomuju,ze jsem vas asi nazvem diskuze trochu spatne navedla. Mne ani tak nejde o fyzickou pomoc a vykonavani praci ( i kdyz i o to jde, ale ne prvotne), jako spis aby se vubec k necemu vykopal. Bydlime v celkem novem byte, te prace tu neni jako u domu, deti uz taky nejsou uplne male, takze relativne samostatne, a uz vubec nejde o nejake genderove deleni praci. Je mi uplne ukradene, jestli budu delat jen zenske a on muzske prace, nebo naopak, nebo tak nejak napul. Ale jde mi o to, ze on proste vetsinou vubec nevezme iniciativu neco zaridit, zorganizovat atd. Uvedu par prikladu. Je treba zaplatit slozenka. Chodi kolem posty, tak mu ji dam, aby to zaplatil. Po nekolika dnech se ptam, jestli to udelal. On ze zapomnel

Tak mu to pripominam dal. Fakt by me to stalo mene sil tam skocit a vyridit to sama. Takhle to stale musim nosit v hlave, ale udelat to nechci, protoze pak bych mohla delat vsechno. Kdyz se to nezaplati vcas, plati se penale atd.
Nebo je treba umyt auto. Je tak spinave,ze uz ani neni videt jake je barvy

Mycku mame za rohem. Uz rika nekolik mesicu, ze tam musi zajet, ale tak proc to stale opakuje a nezajede tam

A ja to natruc neudelam
Nefunguje mycka. Pry ze zavola znamemu opravari. Dny bezi, tak se ptam, kdy prijde. On ze tam jeste nezavolal

Tak at mi da cislo, ze tam zavolam ja. To ne, ze on ho zna, tak se lepe domluvi. Kdyz se ani po dalsich nekolika dnech nic nedeje, tak zavolam jinemu. On mi rekne, at to zrusim, a teprve pak se dokope zavolat toho znameho.
Mel problem s bolesti zad. Doktor mu predepise rehabilitace. Po nekolika dnech se ptam, kdy nastoupi. On ze si je jeste nezamluvil. Kdyz tam konecne zavola, tak ma predpis propadli a bude muset znovu k doktorovi. A tak by mohla dlooooho pokracovat. Jde v podstate o blbosti, ale znate to, jedna blbost ke druhe .... a stokrat nic umorilo osla
Myslim,ze u nej se jedna o kombinaci prokrastinace, lenosti, vychovy, zapomnetlivosti a roztrzitosti. Co s tim, nevim