Stránka 1/
sem zmizela vybraná témata z diskusí ke smazání
Pravidla fóra
PŘÍSTUP DO FÓRA
bez registrace/přihlášení: jen čtení
noví/registrovaní uživatelé: běžný přístup
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
Zkusím, vím, je tu mrtvo, ale zkusím.
Nejsem v žánru hororu nijak zběhlá, doporučíte film s prvky hororu, ze kterého se syn 12 let nepos.re strachy. Co vím tak spolužáci už mají zkušenosti. Moje dítě taky touží vidět nějaký horor, ale nechci to hned přepálit. Navíc se budu koukat taky.
Děkuji.
-

Veera
- Diskutérka

-
- 2826 příspěvků
- 21. září 2006
Asi dost záleží na nátuře dítka.. já v jeho věku koukala na věřte nevěřte, akta x a krajní meze, bála jsem se ukrutně, ale nebylo to brutální, nebo si to aspoň nepamatuju, že by tam usekávali hlavy a tekly litry krve
-

Mirabilis
- Kecka

-
- 1799 příspěvků
- 12. březen 2010
Na Harry Pottera jste se uz divali?
Asi moc neporadim, protoze u nas je zatim povazovana za horor i vetsina Disneyovek. Zkus se kluka zeptat, jestli by ho nejake tema nelakalo nebo na co se divali spoluzaci.
Ty serialy od Mirabilis mohou byt dobry napad, protoze ty dily jsou kratsi nez 1,5 h film. Ve věřte nevěřte byvaji dokonce 4 kratsi pribehy v jednom dilu.
-

Frosti
- Kecka

-
- 1540 příspěvků
- 17. prosinec 2012
- Finsko
Spolužáci si vyprávějí o Annabell a dalších. Sice to neznám, ale od kolegyně vím, že je to drsné i pro dospělého. To právě nechci, zatím nepovolím.
HP je za náma. Věřte nevěřte jsme už viděli, ale na Krajní meze jsem zapomněla, zkusím.
-

Veera
- Diskutérka

-
- 2826 příspěvků
- 21. září 2006
V novych filmech s touto tematikou se neorientuju, neb nemam ted tolik casu, ale napada mne Studna, Rosemary ma detatko, Carrie. Akta X... Me to třeba na 12 neprijde brzy (jo zacala jsem drive a uvidim, jak povyroste nase dite, je nebojacne, a vůbec jestli bude mit zajem), ale to je na kazde rodine, diteti jake je...
Co me ale hned napadlo je "hororovy/sci-fi" seriál, co ted frci:
Stranger Things. Nekdy se k nemu chci vrátit, videla jsem první dva dily, prislo mi to vhodne pro deti/dospivajici, nebrutalni a presto napinave a zajimave, ale jedu ted na necem jinem, tak podrobnosti aktualne neposkytnu.
Když se malý chlapec ztratí, jeho matka, přátelé a místní policie musí čelit děsivým, nadpřirozeným silám, aby ho získali zpět.https://www.edna.cz/stranger-things/https://www.csfd.cz/film/430582-strange ... s/diskuze/
The wind in my hair
Makes me so aware
How good it is to live tonight
And I haven't felt so alive
In years
-

Pixar
- Diskutérka

-
- 2980 příspěvků
- 01. leden 2008
Stranger Things podle prvnich 2 dilu rozhodne nesoudit! Ono se to dost rozjede ... (Nebrutalni bych to asi nenazvala. Videla jsem dve serie.)
-

Frosti
- Kecka

-
- 1540 příspěvků
- 17. prosinec 2012
- Finsko
Já si vzpomněla a stahuju Hitchcocka Okno do dvora. Rosemary má děťátko zkusim kouknout sama. Koralínu viděl s bratrancem.
Teď si jdu pustit k patlání cukroví Krajní meze.
-

Veera
- Diskutérka

-
- 2826 příspěvků
- 21. září 2006
Tady je spoiler, ale dobre pro zvazeni vhodnosti Stranger Things pro deti:
https://www.youtube.com/watch?v=RfyNV9vTIrEA koukam, ze to je asi scena z druheho dilu. Tak to mame mozna jen s Pixar rozdilne pohledy na "nebrutalni".

-

Frosti
- Kecka

-
- 1540 příspěvků
- 17. prosinec 2012
- Finsko
Omlouvam se, je to z tretiho dilu! Nemuzu ale editovat.
PIXAR - nedivat se na ukazku!!! Spoiler alert!!!
-

Frosti
- Kecka

-
- 1540 příspěvků
- 17. prosinec 2012
- Finsko
Frosti, ok! Diky za info. A nekoukam na odkaz, necham se překvapit, az na STh naskocim.
Najo, jooooo, Koralina! Jak mi mohla vypadnout.
Veera, jo, Okno do dvora, diky za připomínku.
A co třeba filmy od Tima Burtona? Pro mne jedinecny pro deti a dospele. Sweeney Todd: Dabelsky holic z Fleet Street, Ospala dira, Strihoruky Edward, Mrtva nevesta....
The wind in my hair
Makes me so aware
How good it is to live tonight
And I haven't felt so alive
In years
-

Pixar
- Diskutérka

-
- 2980 příspěvků
- 01. leden 2008
Sirotčinec slečny Peregrinové?
Kytice?
napadají mě ještě další, ale to je spíš válečné apod. než přímo horor (jako třeba Volyň)
-

Gehenna
- B-C Kašpar
-
- 26184 příspěvků
- 13. prosinec 2007
- Nobody knew where I was and now I am no longer there.
-
a co taková ta klučičí akční klasika s trochu hororovými prvky, jako jsou série Vetřelce, Predátora nebo (i Jurských parků). Je to alespoň taková "frajerská" tématika, se kterou se pak dá ve škole dobře machrovat.
S vyprávěním, že viděl (třeba) Psycho, by mohl leda tak do domova důchodců
Nebo nějací tradiční zombie....? To bývá sice blbý

, ale často natolik snesitelný, že to zvládnu odkoukat i já

(Třeba ta Světová válka Z byl v podstatě pěkný film)
-
Vulpes
- Krafařka

-
- 832 příspěvků
- 15. květen 2008
- Kladensko
-

Klarisek
- Žvatlalka

-
- 220 příspěvků