Ahoj amanzen

s napětím jsem přečetla celou diskusi.. jak já ti rozumím! Zažila jsem to také, je to už hodně let zpět. Já měla tenkrát přítele a on přítelkyni, žádné děti.. napětí od prvního dne, kdy mě přijímal, oboustranný obdiv, pracovní i osobní.. přesně vše, co popisuješ, já kolikrát nevěděla, zda je tak milej ke všem nebo jen ke mně... no zkušenost má letitá mi potvrdila jedno - že pokud je tam taková náklonnost a přitažlivost, v 99% je oboustranná, tedy alespoň u mě to tak nakonec vždy bylo.
Asi Tě zajímá, jak dopadlo moje poblouznění... no nevím, zda Tě potěším

jelikož tenkrát nebyly "na scéně" děti ani manželství, naše vztahy byly víceméně přechozené a rozhodně ne ideální, tak jsme se celkem brzy nechali unést tou neskutečnou přitažlivostí mezi námi, ale vždy v tom byl nějaký večírek.. někdy jen líbání, někdy jen vyznávání, ... musím říct, že jsem v tom byla až po krk, úplně mimo a přesně, jak píšeš - tak moc jsme ho chtěla vídávat, na druhou stranu jsem se mu chtěla vyhýbat, protože mi kontakt s ním nedělal dobře. Nakonec to dopadlo tak, že "vše napravil čas" - nikdy mezi námi nedošlo k ničemu víc než k nějakému líbání a objímání, a já se pak "naštvala" a rozhodla se mít dítě s mým letitým přítelem. Povedlo se napoprvé a já odešla na mateřskou. Ještě při rozlučkovým večírku, který pro mě kolegové připravili, mě vezl taxíkem domů a vyznával mi obdiv a jak jsem jeho "femme fatale", ale že "domů by mě nechtěl, protože by ze mě měl strach", že potřebuje poslušnou a domácí puťku a u mě hrozí, že bych ho v práci předběhla a jsem moc dobrá a cílevědomá.
Mateřská a hlavně čas mi pomohly se z toho dostat, ale před tím to trvalo měsíce a bylo to k nevydržení!
Po letech spolu pracujeme jako kolegové, on vede stále stejné oddělení a já vedu jiné, jsme v nejužším vedení jedné divize jako rovnocenní kolegové, on už manželku a 3 děti (jedno vyženěné, paní je domácí puťka), já také svou rodinu a úžasného chlapa (jiného než tehdy). Vztah máme nadstandardní, máme k sobě opravdu blízko, věříme si a máme se hodně rádi. Oslovuje mě pořád zdrobněle, když jsme spolu sami, ale vím, že už k ničemu nedojde a moje úplná slabost je pryč

ale trvalo to hodně dlouho a chtělo to "sejít z očí". Když máme večírek, to víš, že je ke mě přítulnej, má pořád ty řeči, je kontaktní, ale víc si nedovolí. Ale rozhodně si vždy budeme blízcí...
Takže nám to dopadlo hodně dobře... ale nutno říct, že každá situace je jiná. Já podlehla, protože jsme neměla skvělého chlapa.... Ty ho máš, zkus vydržet
Moc Ti držím palce, vím, jak je to těžké, ale upínej se na svého manžela, pokud je tak úžasný, tak máš neskutečné štěstí..... ale citům se těžko radí...

všechny asi víme, že jak nejde na povel milovat, tak nejde ani na povel nemilovat... opravdu velmi Ti rozumím a moc moc držím palce!!!!