Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
nejen kamarádky, ale i přítelkyně

-

Ame
- Howgh

-
- 6254 příspěvků
- 07. listopad 2006
-
Vetsinu veci, ktere jsem nevedela a potrebovala vedet jsem nasla tady.
-

Pawli
- Krafařka

-
- 661 příspěvků
- 04. duben 2009
Získala jsem tu (ne)jednu spřízněnou duší a moc za to BC (a Vesmíru) děkuju!

-
Hajinka
- Diskutérka

-
- 2701 příspěvků
- 22. září 2006
- Praha 10
POtkala jsem spoustu zajímavých lidí, které bych bez internetu nenašla, některá přátelství trvají opravdu velmi dlouho. Vždycky si počtu, povzbudím ducha a mluvím s dospělými

-

Linka
- Howgh

-
- 7072 příspěvků
- 21. září 2006
- MB
Zaregistrovala jsem se sice před rokem, ale chodím sem téměř denně už pět let a pár měsíců, a vždycky mi tu bylo mile a příjemně. A stále je.
A ještě něco je tu skvělé.
"Tady se ví všechno."
A já mám díky tomu větší rozhled (např. o flexi jsem si poměrně dlouho myslela, že je to něco kolem fotoaparátů - a nebyla jsem sama, jak jsem zjistila

),
tady jsem se dozvěděla, co je to geocaching,
vařím či peču poměrně dost jídel podle zdejších uživatelek,
díky zde proběhnuvší diskuzi jsem poznala, že naše malá má HFMD,
plánuji se zapojit ke skupince nadšených fotografek, kam chodím obzvlášť ráda....
B-C je pro mne inspirací a jsem zaň ráda.
LauEs
-
LauEs
- Žvatlalka

-
- 161 příspěvků
- 21. prosinec 2013
Pizu mi právě naskládala fotky do kalendáře, DĚKUJU!

-
Helča
- Klevetnice

-
- 3910 příspěvků
- 24. září 2006
Nejspíš by mě ani nenapadlo své děti nosit. A to vám je pocit k nezaplacení, když si dítě spokojeně chrupká u vás na hrudi nebo vykukuje z šátku a vy zatím svobodně kráčíte jinak neprůchodným městem.
- lidi, dokonce i KAMARÁDKY a ne jen fiktívní!
- víru v .... (dosaď dle libosti)
- trochu jiný pohled na očkování
- příjemný pocit, že nejsem poslední ani první blázen na planetě
- a další a další a mnohdy konkrétní ale moc osobní věci
No není to bezva?!?!
A víte, komu patří ta pusa nejvíc?

-

Josefka
- Howgh

-
- 6172 příspěvků
- 28. září 2006
- Plzeň
-
Mě vždy fascinuje, že mi přijde něco na mysl nebo něco potřebuju řešit a než se rozhodnu založit diskusi, tak ji někdo založí pěkně na to samé téma. Všimla jsem si toho už několikrát

A na BC jsem našla skvělou partu, se kterou už 7 let 2x ročně jezdíme na BC srazík. Zažili jsme společně už mnoho, řešili jsme okamžiky krásné i méně příjemné, ale vždycky s nadhledem a humorem. Myslím, že najít takhle podobnou partu lidí se stejně starými dětmi by bylo v reálu bez netové diskuse takřka nemožné. Už jsem měla v hlavě i napsat článek, ale nejsem velká spisovatelka....tak aspoň takhle - Miss, děkujeme

Naposledy upravil
Zuzeca dne 18. prosinec 2014, 07:46, celkově upraveno 1
Matouš - 19.8.2007
Jonáš - 12.12.2011
-

Zuzeca
- Drbna

-
- 4288 příspěvků
- 28. prosinec 2006
- Praha
-
Nejdřív jsem se chtěla podělit o to, že jsem se na Mikuláše konečně osobně poznala s Bublinou, která mi kdysi přes BC přenechala jejich hlídací tetu - je u nás "v užívání" stále, dětmi i mnou milovaná.
A pak jsem si vzpomněla, že BC vlastně vděčím i za své první dítě - když pro mě tenkrát kamarádka tajně vydražila Zrnkáčka "Vy víte koho" a já do dvou týdnů otěhotněla

O té spoustě důležitých (i nedůležitých

) informací, které jsem zde načerpala, ani nemuvím.
Díky, milé BC, díky Miss...
-

Aaala
- ZRNKA tým

-
- 903 příspěvků
- 06. leden 2009
- Praha
BC- např. 3tí dítě

-

Rudi007
- Howgh

-
- 5378 příspěvků
- 02. červenec 2007
neočkované domarozeně

I tu PA jsem našla přes BC.
s,
-
Inkognito
-
Původně jsem měla v úmyslu vydražená mýdla od Ame dát darem. Ale jak jsem je měla doma, už jsem je nemohla dát z ruky. Dnes jsem v dětském vykoupala naše miminko

To moje "pro maminku" na mě čeká. A já se moc těším, až dodělám práci a stoupnu si do sprchy. Jsou úžasná.
Ame děkuju!!

-

Zuza77
- Howgh

-
- 12906 příspěvků
- 29. listopad 2009
Irysku! Já tě přetrhnu!
Děkuju moc!
Irysek mi posílala hru z BC bazaru a přiložila pár vánočních ozdob a andílka, tak jsem si u toho pořvala, asi ty Vánoce nebo co

-
Helča
- Klevetnice

-
- 3910 příspěvků
- 24. září 2006
Já dneska ronila slzy nad tím, že někdo někomu sehnal náhradní kostičku lega. Ale nebude to Vánocema, BC mě dojímá čím dál častěji.
-

Andruša
- Diskutérka

-
- 2034 příspěvků
- 18. duben 2010
- severní Čechy
-

Irysek
- Treperenda

-
- 1096 příspěvků