Moderátor: Lucka73
Editace práv pro nástěnku
Napište uživatelské jména, které mají mít právo upravovat tuto nástěnku (vždy jeden uživatel na řádek).
U uživatelského jména není rozlišována velikost znaků.
Administrátoři a moderátoři mají právo pro úpravy vždy.
Tato diskuse je zapadlá, již do ní nikdo nepřispívá. V případě potřeby však lze diskusi oživit zasláním nového příspěvku. Tuto funkci používejte prosíme s rozmyslem, váš problém zde již pravděpodobně byl podrobně prodiskutován.
opakování lonské akce -
odkaz zde -
http://baby-cafe.cz/forum/diskuse/92/48335k dispozici
větve, spíš ale tis,thuje a buxus,
nasbíram nějaké přírodniny,
základy věnce si dovezte, mašle a svíčky také dle preference vašich barev.
drátky a tavící pistoly mam, ale další se nestratí.
kdo by chtel netradiční novinový, tak ty tu snad máme a kdo by chtěl svetrový, tak je třeba vzít si rukávy od svetru, zbytek tu snad nalezneme:o) - návody an ne jsou v šikovných ručičkách
odhad jako loni 8-9 věnců(= počet rodin), dětěm připravim jednoduché tvoření až budu vědet kolik a jaký vekový složení dorazí.
čas cca 10-18 , jede k nám vlak s Masaričky,spojení cca každou hodinu, cetsa kolem 50min k nám 5 min z nádraží skoro po rovině :o)
adresu pošlu do sz
jídlo vymyslim akčně
Na tvoření rozložím pinpongový stul, takže místo bude, jen zvažte batolata, je fakt třeba je hlídat.
lze samozdřejmě s detma, jen nejsme uplne už vybaveni na mrnata a batolata,ale máme velkou obytnou halu a kuchyn tak snad to dáme :o)
Kdo upřednostní klidnou tvořivou sobotu bez dětí také v pohodě, já sama budu asi bez detí, respektive dcery určite nebudou.
lákací foto z lonska :
-

Kory
- Howgh

-
- 6925 příspěvků
- 17. listopad 2009
-
Já, já, já! Já se hlásím! Bez dětí. Jsem úplně levá a na ruce chromá, ale adventní věnec bych moc chtěla. A k tomu ta společnost příčetných žen! Ach ano, u toho chci být!

-

Katchen
- Howgh

-
- 5266 příspěvků
- 15. květen 2011
- Praha
-
Předběžně bych se přihlásila - já +1 velká
-

Petulka74
- Drbna

-
- 4963 příspěvků
- 24. září 2006
- Kladno
-
Uz je nabor?
Ja se hlasim. Nejradsi bez deti, ale presny počet taky ještě dodam.

-

Cance
- Klevetnice

-
- 3965 příspěvků
- 09. červen 2011
- severní Čechy
-
Cance píše:Uz je nabor?
Ja se hlasim. Nejradsi bez deti, ale presny počet taky ještě dodam.

njn už se to blíží i když to slyším nerada .. teda myslím vánoční ,respektive předvánoční kolobeh, ale na dilnu se tešim, letos mam dvojnásobný stul, to bude paráda

-

Kory
- Howgh

-
- 6925 příspěvků
- 17. listopad 2009
-
ja bych taky rada, jen nevim jeste, jestli s detma nebo bez
-

Zdenicek
- Howgh

-
- 14890 příspěvků
- 21. září 2006
-
Zdenicek píše:ja bych taky rada, jen nevim jeste, jestli s detma nebo bez
zdení, dá se i s dětma, ale upřednostuju bez, nejsme babyfrendlydomácnost - deti už mam velký --- tj nemam už byt zajistěněj, máme nezajištěné schody a nemužu zamknout pracovnu kde mam špendlky a tak .....
plus při věncich je víc nevhodného matroše na snězení,
takže klidně dojedte, ale at si deti vemou nejakou pohotovostní hrací sadu, nejsem ted schopná dát doprmady vek tvých děti, budu tu mít nějaké jednoduché tvoření - vystihování, obrázky, ale nedaj se prostě u nás bezpečně vypustit. Loni tu byly děti 4+? a zvládlo se to.
-

Kory
- Howgh

-
- 6925 příspěvků
- 17. listopad 2009
-
Ouk, tak já až za rok bez dětí

ale už teď se těším

Jáchym 09/2007, Eliáš 04/2011, Tereza 02/2014
-

Leela
- Diskutérka

-
- 2024 příspěvků
- 26. listopad 2007
- Zvičina na dohled
-
Leela píše:Ouk, tak já až za rok bez dětí

ale už teď se těším

a nechceš přijít na nejakou dobrodílnu - haštalská je velmi babyfrendly......jinak příští rok se budu tešit.
-

Kory
- Howgh

-
- 6925 příspěvků
- 17. listopad 2009
-
Ráda bych také přijela. Věřím, že se mi podaří bez dětí.
-

Raady
- Howgh

-
- 7070 příspěvků
- 17. březen 2008
Ahoj, taky se hlásím, snad to klapne

-

Andruša
- Diskutérka

-
- 2034 příspěvků
- 18. duben 2010
- severní Čechy
Ahoj, hlásím sebe a 11letou. A nabízím od nás volných až 5 míst (Andrusa, Miss a spol

)
-

Bren
- Klevetnice

-
- 3336 příspěvků
- 28. únor 2007
trochu nestíhám net,ale snad jsem zapsala všechny - hlásím tedy plno, jen pokud sjem nekoho přehlidla, tak se omlouvam a připíšu, jinak s detma a tak mi to vychází na min 10 věnců, takže už se bohužel další nevlezou.
-

Kory
- Howgh

-
- 6925 příspěvků
- 17. listopad 2009
-
Bren píše:Ahoj, hlásím sebe a 11letou. A nabízím od nás volných až 5 míst (Andrusa, Miss a spol

)
Bren děkuju za nabídku, ale jsem tam vlakem za chvilku (a budu časově nezávislá

-

Andruša
- Diskutérka

-
- 2034 příspěvků
- 18. duben 2010
- severní Čechy
Andruša píše:Bren píše:Ahoj, hlásím sebe a 11letou. A nabízím od nás volných až 5 míst (Andrusa, Miss a spol

)
Bren děkuju za nabídku, ale jsem tam vlakem za chvilku (a budu časově nezávislá

ok, rozumím

-

Bren
- Klevetnice

-
- 3336 příspěvků
- 28. únor 2007